- Magisk
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Megvan a Xiaomi 17 és 17 Ultra európai ára
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Google Pixel topik
- MIUI / HyperOS topik
Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Ma frissítettem a már sokat emlegetett nagyszüleim gépét (most már k7-es AMD) az új LTS-re, minden frankó, tökéletesen megy.

Mikor a távoli asztal beállításait próbáltam, és meg akartam adni jelszót, akkor feljött egy kis ablak, hogy adjam meg az alapértelmezett kulcstartó jelszavát. Oda aztán akármit írtam be, folyton feljött újra az az ablak, és nem hagyta, hogy beírjak valamit is a jelszó boxba. Aztán rájöttem, hogy a mégsére átvált valami nem biztonságos tárolási módba, de még ehhez is vagy 6x feljött az ablak, aztán végül be tudtam írni a jelszót.
Ez normális? Mit akart csinálni az a kulcstartó? Korábban a 8.10, 9.04 idejében szívatott, mikor nem lehetett beállítani tőle az adsl kapcsolat adatait a kapcsolatkezelőben.Amúgy érdekes, hogy az 1 magos, 1670MHz-en járó K7-es procival gyorsabban (vagy legalább is nem lassabban) bootol az Ubi, mint az asztali gépemen. Pedig most a K7-en nem is tiszta telepítés volt, hanem upgrade 9.10-ről. Mondjuk már a 9.04 is elég gyorsan bootolt. Mindkét gépben 7200-as vinyó van.
Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
- Dell Latitude 7490 14" FHD IPS, i5, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- 213 - Lenovo Legion 5 (15ACH6H) - AMD Ryzen 5 5600H, RTX 3060
- ASTRO A50 WIRELESS HEADSET + BASE STATION 4th gen. fejhallgató
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest