Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- A Samsung is leszámol a 128 GB-os tárhellyel a Galaxy S26-ban
- Formát és önbizalmat épít a Garmin golfórája
- Samsung-gyártású Snapdragon kerülhet a Galaxy S27-be
- Katonai strapabírással futott be a Moto G67 és Moto G77
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- OnePlus 15 - van plusz energia
Aktív témák
-
Bobby G.
senior tag
Nos... Szépen bebootolt, igaz majdnem be..artam amikor teljes hangerővel benyomta az indító zenéjét...
BG bácsi már megtanulta, a Vistánál egész szolid mjuzik van.NA, de nem ez a lényeg. Először nem ismerte fel az egeremet. Nem egy mai darab, egy Logitech Bluetoot-os rágcsáló. Többször újraindítottam, de hiába. Amikor Win-el bootoltam, akkor már az sem ismerte, csak látta, hogy ott van, de nem találta a drivert. OK. Egércsere, azzal már ment rendesen. Egy picit fapadosak tűnik, ami nem is lenne gond, mert gondolom szépen testreszabható, azonban az effekteket nem engedte betölteni, mert nem látta a hálót. Gondoltam megnézem hogyan kell feltolni a netre, de eddig nem jöttem rá. Teljesen manuális beállítások kellene neki, vagy a próba verzión nincs net?
Aktív témák
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- PC Game Pass előfizetés
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Új HP Omen 16 FHD+ 144Hz Ryzen9 8940HX 16mag 32GB 1TB SSD Nvidia RTX 5070 8GB GDDR7 Win11 Garancia
- Dell Latitude 5300 13,3" FHD IPS touch, i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Samsung Galaxy Z Fold4 Graygreen Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Garancia 2026. 03. 22-ig
- Felsőkategóriás AMD Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! R7 9800X3D / 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD!
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
BG bácsi már megtanulta, a Vistánál egész szolid mjuzik van.