Hirdetés
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- 7600 mAh-s az aksi az iQOO új mobiljában is
- Így nézhet ki a Huawei Pura 90
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Aktív témák
-
Oké... elolvastam mindent (ubuntu.hu, Ubuntu Breezy kalauz) , próbálkoztam, de az istennek nem tudom beállítani a hálózatot (a netmegosztásról nem is beszélve, bár a kettő összefügghet). Két hálókártya van a gépemben, mindkettőt fel is ismeri. Akármit pötyögök be a hálókártyához (fix IP, DHCP (de hogy ez minek egy sima otthoni hálózatra), barangoló), egyszerűen semmit nem lát a Windows hálózatból. Ott van, hogy Windows hálózat, de utána a nagy semmi. Néha-néha az Smb4k látta, de leginkább el sem indult avagy csontra fagyott -> leszedtem. Firestarter folyton aszonta a LAN-os hálókártyára, hogy nem áll készen, míg be nem írtam neki egy átjárót. Megosztottam vele a netet is, az sem ment -> leszedtem a picsába azt is. EZEN gyöngyörű írás segítségével osztottam (volna) meg a netet, úgy sem ment. Hát biztonság ide, biztonság oda, a fasz kivan, hogy 2007-ben nem lehet összehozni egy grafikus felületet net kapcsolódásra vagy net megosztásra. A másik meg, hogy az MSN-t helyettesítő alkalmazások jó eséllyel lefagynak. Valaki legyen oly kedves és segítsen legalább a hálózatban

Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- VR topik
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 185 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Bomba ár! Dell Latitude 5340 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, beépített S Pen, Galaxy AI 12/256 GB
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B360 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Rampage SHIVA Cooler Master 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest