- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Garmin topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- One mobilszolgáltatások
- Maradt 46 mm a Xiaomi Watch S5, de nőtt a kijelző
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Google Pixel topik
Aktív témák
-
pitipeti
csendes tag
válasz
Viktor X
üzenetére
Beírtad az etc/modules végére az ndiswrappert?
Egyébként nagyon erősen gondolkodom azon, hogy visszarakom a feistyt, mert amiért nagyon vártam a gutsyt, azok közül szinte semmi nem működik.
Compiz -> NO
WIFI -> NO
Fejlettebb energiagazdálkoádás -> Muhaha (A felfüggesztés gombra csontra fagy az egész. Amikor meg telepről használom a notit és már úgy gondolom, hogy lassan le fog merülni, rádugom a töltőre, ekkor kiírja, hogy a telep teljesen fel van töltve. Hát jól továbbfejlesztették.Én virtulaboxra próbáltam XP-t telepíteni, de az XP telepítője már az elején elszáll. Pl. ez is simán ment feisty alatt.
Szóval ez nem az az ubuntu amit annó megszerettem.
Aktív témák
- PC Game Pass előfizetés
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol Starfield extrákkal garanciával
- iPhone 13 256GB 100% (1év Garancia) - ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 5700X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Intel Ultra 7 265KF / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB Nvme SSD
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 64GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest