Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Yettel topik
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
Aktív témák
-
törölt tag
na, ilyen is van.
sok ev solaris es linux felhasznalokent azt mondom h a 9.10-zel elegem lett az ubuntubol. egyszeruen mar nem azt adja, amire nekem szemely szerint szuksegem van. tiszta sor h velem van a hiba
zavar h tul van bonyolitva, mindent meg akar csinalni helyettem es egy csomo minden fut a hatterben, ami csak a juzer kenyelmet hivatott szolgalni. legjobb valasztasom a 8.04 server volt, a tobbi fejlesztes mar nem nekem valo. megtartom livecd-nek (csinalok majd belole ujra sajat szemelyre szabott verziot, amikor erre lesz szuksegem), mert arra nagyon jo, de dolgozni, fejleszteni es csak ugy siman sajat rendszernek visszaterek a debian-ra.
viszonlatas!
Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- World of Tanks - MMO
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OLED TV topic
- Konteó topic
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
zavar h tul van bonyolitva, mindent meg akar csinalni helyettem es egy csomo minden fut a hatterben, ami csak a juzer kenyelmet hivatott szolgalni. legjobb valasztasom a 8.04 server volt, a tobbi fejlesztes mar nem nekem valo. megtartom livecd-nek (csinalok majd belole ujra sajat szemelyre szabott verziot, amikor erre lesz szuksegem), mert arra nagyon jo, de dolgozni, fejleszteni es csak ugy siman sajat rendszernek visszaterek a debian-ra.