Aktív témák
-
Studiossrác
aktív tag
Sziasztok.
Újabb problémám lenne, de ez most az én hülyeségem miatt
Nem tetszett a fölső panel, ezért kapásból töröltem. Ezzel nem is volt gond, egészen mostanáig, ugyanis 1 ideig nem az otthoni wifimet használom....
Töröltem a hálózatkezelő jelzőikonját is.(magát a programot nem). Panelhez nem tudom hozzáadni, mivel nem látok ilyet.
Utána elkezdtem keresni az alkalmazások között. Végignéztem mindet, és nincs ott. Gondolom az internetnél kéne lennie. Utána beállításokat végigtúrtam, különösképpen ott ahol a menüsorhoz új menüpontokat lehet adni. Ott se találtam.
Viszont ha alkalmazást akarnék hozzáadni, ott látszódik, hogy fentvan.Hogyan tudnám előhozni a menüpontot? Szeretnék holnap feljutni 1 olyan wireless hálózatra, amin még korábban linux alól nem voltam.
Van ötletetek, hogy mit tegyek?
Aktív témák
- A kisebb független stúdiók álma lehet a DLSS 5
- Candy: AOOSTAR WTR PRO – NAS, alkoss, gyarapíts
- iPhone topik
- Okos otthon - gyári appok, ökoszisztémák
- Tömeges leépítés az Epicnél: 2025 óta csökken a Fortnite aktivitása
- Androidos tablet topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- Apple Watch
- Nagyon kellemetlen áremeléssel készül az Intel
- Filmvilág
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4671
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- GAMER PC! i9-9900K / RTX 3070 Ti / Z390 / 16GB DDR4 / 1TB NVMe / 650w! BeszámítOK
- AKCIÓ! Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- ÚJ Bontatlan Sony Bravia K-65XR90 - 4K HDR Google Mini LED TV - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest