Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- VoLTE/VoWiFi
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
Aktív témák
-
törölt tag
válasz
fatal`
üzenetére
ez azért lehet, mert a 28-as kernel az a Jaunty-hoz lesz (van), de az még csak alpha6 állapotban tart, magától még nem is fog rá frissíteni, majd csak a hivatalos kiadás után, április közepén fogja felajánlani.
mzx: így van, eddigi tapasztalatok alapján tökre ugyanúgy tudja kezelni az ubuntu az ntfs fájlredszereket, mitn a windows... nekem semmi bajom nem volt vele, torrent, email, minden ment rajta.
nem vagyok benne biztos, de lehet, hogy a livecd miatt lptet vissza. engem nem szokott soha magamtól beléptetni (amúgy nem kell logout sem feltétlenül, van egy olyan, hogy "lock screen", az olyasmi, mint egy lejelszavazott képernyővédő, csak nem kell megadni külön jelszót, hanem a login jelszavaddal megy)
amúgy szerintem sokkal jobban járnál, ha végre feltennéd a gépre

Aktív témák
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Keresem a Barkács Balázs Játékokat
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Dell Precision 7560 Workstation i7-11850H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 92% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / 16GB DDR4 / GTX 1080Ti 11GB / 256SSD + 2TB HDD
- Sanyo akkutöltő + 2 használható akku
- Új! AKRacing Premium Master gamer szék
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest