- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Mire lesz elég a Z Fold8 extra akkumulátora?
- Google Pixel Watch 3 - képpontos idő
- iPhone topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
Aktív témák
-
floatr
veterán
válasz
emitter
üzenetére
Namost előrebocsátom: pptp nekem nincsen. De
Jelenleg Ubuntu 8.10-et használok, korábban Kubuntu 8.04-et. Két vpn managerrel van némi tapasztalatom, amihez cisco és openvpn kapcsolatokat konfigoltam.
A 8.04 esetében kvpnc-t használtam, aminél elég egyszerűen importáltam a rendszergazdi által megadott konfigurációs file-okat, és pöccre ment minden. Az még hozzátartozik a dologhoz, hogy a megfelelő klienseket/daemonokat telepíteni kellett (pl a ciscohoz a vpnc csomag).
8.10-es esetében az integrált gnome-os network managert használom -- ami már elég jó -- itt a megfelelő vpn plugin telepítésével másznak fel a kliensek is a gépre. Neked pl a network-manager-pptp csomag kellhet, amit bár nem ismerek, de elég sok helyen leírják a megfelelő lépéseket. Az intrepid esetében is egyszerűen megy a dolog, importálás, kapcsolódás, kész.Egy problémám volt, de már meg nem mondom melyik verziónál, hogy be akartam állítani azt, hogy detektálja a kapcsolat szakadását, és kapcsolódjon újra. Na ez a funkció valamiért hasonló tüneteket produkált, mint amit itt leírtál: kapcsolódott, majd rövid időn belül elhalt.
Aktív témák
- Crimson Desert
- Elektromos cigaretta 🔞
- Automobilista 2
- Futás, futópályák
- Analóg fényképezés
- Automata kávégépek
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- PC Játékok
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- MSI GeForce RTX 3090 VENTUS 3X OC 24GB GDDR6X 384bit
- Samsung Galaxy S23 FE 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- 27% - ASUS NUC 15 Performance Core Ultra 9 275HX / RTX5070 MiniPC! BeszámítOK
- LG UltraGear 32GS95UX-B OLED Monitor! 32" 3840x2160 / 480Hz / 0.03ms / FreeSync / G-Sync! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest