Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Messze nyolcezer fölött!
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- A Honor is megcsinálja saját kamerakészletét
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
spammer
veterán
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni. Előre is leszögezem, nem értek igazán a linuxhoz, ezzel szeretnék ismerkedni.
Felraktam az Ubuntut (Ubuntu.hu-ról letölve a legújabb), a helyzet a következő. Telepítettem egy külön vinyóra külön partícióra, nem ahol windows vista van. Addig lehúztam a Windowsos meghajtót (C), nehogy összevariáljon vmit, vagy letöröljön nekem vmit.
Szóval Addig windows vinyó le, ubuntu install másik vinyóra, kész, utána windows vinyót vissza, de nem történik semmi. Bootnál annyit ír hogy GRUB és megáll..
Se linux, se win, se választó képernyő. Csak akkor indul a rendszer ha berakom az install cd-t és arról bootolok, akkor vagy windowst indíthatom vagy az ubuntu live cd-t.
Kérdés: hogy tudnám megoldani hogy legyen bootolásnál választó képernyő és alapjáraton a windowst indítsa (vagy pedig az ubuntut vinyóról cd nélkül persze)?
Köszi előre is a segítséget.
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3732
- Eladó Google Pixel 9 Pro 16/256GB / Ajándék fólia és tok! / Akku 100% / 24 hó jótállás
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4343
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest