- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Fotók, videók mobillal
- MWC 2026: Megnéztük, hol tart a Clicks Power Keyboard és Communicator
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
Aktív témák
-
Még régen egy 10 gigás Quantum vinyómmal csináltam egy aranyos hülyeséget. Win98 alatt dosos fdisk -> fat32, majd format, és már másoltam is rá ezerrel, reboot nélkül. Nem is volt vele különösebb gond, két dolog kivételével. Az egyik, hogy az fdisk innentõl kezdve azt írta, hogy 55GB-os a partícióm, de ez még elment valahogy. Viszont mikor a gép idõnként széjjelfagyott, és reseteltem, akkor utána jött egy jó kis játék: lost clusterekbõl építsünk mp3-at (lego a la Quantum)
Vicces volt, mert elõfordult, hogy egy szám 4kB-s darabokra széthullott, és hallás alapján próbáltam a darabokat binárisan összemásolni. Egy idõ után tök profi lettem a dologban, hehe (múltkor nyertem a D*n*b**s Zenecafat játékán
). Ezt játszottam egy pár hónapig, utána egy haverom vett nagyobb vinyót, amire átnyomtunk mindent és volt új format, majd reboot. Innentõl már nem is volt gond, minden oké volt egész addig, míg a közismerten hibás sorozatból való Q 10GB CX ki nem nyekkent, de ez már egy másik történet.
Aktív témák
- Horgász topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Nintendo Switch
- Asztalos klub
- PR-Telecom
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- A jövőben egy új foglalat több CPU-generációt is kiszolgál majd az Intelnél
- Autós topik
- GTA V
- További aktív témák...
- ASUS ROG STRIX GeForce RTX 4090 WHITE OC EDITION 24GB - Alza garancia 2027.03.19 - BESZÁMÍTOK!
- ASUS ExpertBook P5 Ultra 7 / 32GB / 1TB / 2560x1600 MATT 144Hz / Gari 2028 06 05-ig!
- Félkonfig: AMD Ryzen 5 5600x + ASUS TUF B550M Plus WIFI + Corsair Vengeance RGB RT KIT
- Hikvision DS-K1T201AMF ujjlenyomatos beléptető terminál
- Kingston FURY Beast 32GB (2x16GB) DDR4 2666MHz (Beszámítás)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Akció!!! Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i5-1334U 16GB 1TB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- Itachi! Felsőkategóriás Gamer PC! Csere-Beszámítás! R7 9800X3D/ 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB Nvme SSD
- Xiaomi 14T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP ProBook 450 G8 15,6" i5 1135 G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vicces volt, mert elõfordult, hogy egy szám 4kB-s darabokra széthullott, és hallás alapján próbáltam a darabokat binárisan összemásolni. Egy idõ után tök profi lettem a dologban, hehe (múltkor nyertem a D*n*b**s Zenecafat játékán
). Ezt játszottam egy pár hónapig, utána egy haverom vett nagyobb vinyót, amire átnyomtunk mindent és volt új format, majd reboot. Innentõl már nem is volt gond, minden oké volt egész addig, míg a közismerten hibás sorozatból való Q 10GB CX ki nem nyekkent, de ez már egy másik történet.