- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Visszatérhet a csepp notch és a 90 Hz
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Garmin topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Google Pixel topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Aktív témák
-
Még régen egy 10 gigás Quantum vinyómmal csináltam egy aranyos hülyeséget. Win98 alatt dosos fdisk -> fat32, majd format, és már másoltam is rá ezerrel, reboot nélkül. Nem is volt vele különösebb gond, két dolog kivételével. Az egyik, hogy az fdisk innentõl kezdve azt írta, hogy 55GB-os a partícióm, de ez még elment valahogy. Viszont mikor a gép idõnként széjjelfagyott, és reseteltem, akkor utána jött egy jó kis játék: lost clusterekbõl építsünk mp3-at (lego a la Quantum)
Vicces volt, mert elõfordult, hogy egy szám 4kB-s darabokra széthullott, és hallás alapján próbáltam a darabokat binárisan összemásolni. Egy idõ után tök profi lettem a dologban, hehe (múltkor nyertem a D*n*b**s Zenecafat játékán
). Ezt játszottam egy pár hónapig, utána egy haverom vett nagyobb vinyót, amire átnyomtunk mindent és volt új format, majd reboot. Innentõl már nem is volt gond, minden oké volt egész addig, míg a közismerten hibás sorozatból való Q 10GB CX ki nem nyekkent, de ez már egy másik történet.
Aktív témák
- Eladó Asus TUF DASH F15 FX516PE FHD IPS i5-11300H RTX 3050Ti magyar vbill
- Kingston FURY Beast RGB 2x8GB DDR5 5600MHz - Új, bontatlan - Eladó!
- Samsung Galaxy A54 5G (128GB) - HIBÁS
- SAPPHIRE RX 7900 XT 20GB GDDR6 PURE GAMING OC - Új, 3 év garancia - Eladó!
- ASUS RX 9060 XT 8GB GDDR6 PRIME OC Edition - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Lenovo LOQ GAMING Laptop! Ryzen 7 250 / RTX 5060 / 16GB DDR5 / 1TB
- HP EliteBook 640 G10 - 14" FullHD IPS - i5-1335U - 8GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia - MAGYAR
- 218 - Lenovo ThinkBook 16p (G5 IRX) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4060
- Samsung Galaxy S26 Ultra Spigen tok, üvegfólia
- iPhone 17 256GB - BONTATLAN - (3év)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Vicces volt, mert elõfordult, hogy egy szám 4kB-s darabokra széthullott, és hallás alapján próbáltam a darabokat binárisan összemásolni. Egy idõ után tök profi lettem a dologban, hehe (múltkor nyertem a D*n*b**s Zenecafat játékán
). Ezt játszottam egy pár hónapig, utána egy haverom vett nagyobb vinyót, amire átnyomtunk mindent és volt új format, majd reboot. Innentõl már nem is volt gond, minden oké volt egész addig, míg a közismerten hibás sorozatból való Q 10GB CX ki nem nyekkent, de ez már egy másik történet.