- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
Aktív témák
-
erdoke
titán
Nálam is magasak a hőmérsékletek (4000-es ventifordulatnál nálam is 68 fokot mond netezéskor alapórajeleken), de én általában downclockolva használom. Majd megizzasztom egy játékkal, és akkor beszámolok.
Valószínűleg a chipek egy része ugyanúgy fölémér, mint az Abit lapokon, csak annyi a különbség, hogy ez idegesítően sípol a megadott érték fölött, aztán jól le is kapcsolja magát. -
krisz073
tag
Sziasztok.
Nekem is ilyen VGA-m van ,de ez a másik topikbol már kiderült :))
Ha lehetne kérni irlyátok már be légyszi,hogy nektek sima windows futtatás alatt,és terhelés alatt milyen hőfokokat produkál?
Én is leszedtema 3.3-as progit amit irtatok,nekem alapon 63-65 fok,de tegnap kb. 5 perces 3D Mark 2003 teszt után 76-78 fokra felment a hőmérséklet,ha tovább hagyom a tesztett biztos ,hogy feljebb is ment volna a hőmérséklet.
Bosi,hogy ide is beirtam,de jó lenne tudni mi a helyzet mert ha a kártyám szarakodik akkor hétvégén visszaviszem,hogy intézzék a garis részt. -
-
Janesz
őstag
ha még sosem szereltél fel zalmant akkor kb 1óra ha már igen akkor max 15perc mindennel együtt!!
ha atira rakod akkor a kisebb bizbasszal próbáld mert az a tuti!! -
Gorneck
legenda
És ehhez mit szólnál?
[L]http://www.zalman.co.kr/english/product/cnpsvga3.htm[/L]
vagy egy ilyen
[L]http://www.zalman.co.kr/english/product/fb123.htm[/L] -
Gorneck
legenda
Az odáig ok hogy levan szabályozva, de mégis nem mind1 hogy veszek pl egy 8cm-es ventit vagy vesz 5k-8k-ért egy komplett szettet, vmi sajátot, egyedit szeretnék! A borda meg sztem elég csak hát, ha tuning van kezd meleg lenni a kuckómba is ezért gondoltam vmi intenzívebb hűtésre!
[Szerkesztve] -
Uzmany
őstag
-
Gorneck
legenda
Illen kártyám van [L]http://www.hardocp.com/article.html?art=NTU2[/L] a gond a következő: nagyon hangos az a fránya venti szted, hogyan lehetne vmi halkabb hűtést rakni arra a kék bordára... Van egy ZM80C+OP1 párosom csak nemtom érdemes e vele 1 órát szórakoznom megint... mint a 9600xt-nél...
Ha van vkinek vmi ötlete az ossza meg velem! Előre is köszönöm!
Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16GB) Kingston FURY Beast RGB 6000MHz DDR5 CL30 memória 27% 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest