Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Laci4

senior tag

válasz Ed Rush #7226 üzenetére

Első és legfontosabb a Digi NEM vette meg a TvNetwork-öt, hanem bizonyos szolgáltatási területet vettek át!!! Ez lényeges kérdés, vagyis a TvNetwork nem = a Digivel!!!

A másik fontos infó, jelenleg az átvett területek:
    - Bp-n X. és XIII. kerület
    - Szeged, illetve környéke (Kisszállás, Tompa, stb...)

No meg IV.kerület..vagy legalábbis egy része. (itt vagyok, ezért tuti)

A levelezéshez csak annyit, hogy 2010. 12. 31-ig él még a TvNetwork-ös mail cím utána törlik azokat.
    Aki levklienst használ, azt állítsa a beérkezőt mail.tvnetwork.hu-ra, a kimenőt mail.digikabel.hu-ra, ja és a kimenőnél a hitelesítést aktiválni kell. Ott a bejelentkezést kell kiválasztani és a PPPoE-s felhasznevet és jelszót meg kell adni.

Akinek ez komplikált, az használja a TvNetwork-ös WEB-es bejelentkezést:
    http://tvnetwork.hu/

Vagy nézze meg a digi honlapját.. van pár képes segítség!

És végül a lényeg!

Ha a letöltési sebességedet nem tartod megfelelőlen, akkor az alábbiakat tedd:
    - ha routert használsz, akkor kösd át egyből számítógépre a kábelt és csatlakozz a PPPoE-s felhasznévvel/jelszóval
    - A sebesség méréskor lehetőleg minden más letöltést kapcsolj ki, (Torrent, Youtube, víruskereső frissítés, stb.)

Topnetem van, kicsit keveselltem az 56M letöltést.. de gondoltam, majd lesz jobb..

Routert, még a tvnetwork időszakban száműztem, mert 30M környékére fogta vissza az 50es netet.

A te infóid alapján jött az ötlet, hogy esetleg a víruskereső, tűzfal fogja-é meg a sebeséget.
    Avast 5 full-t használok.
    Elösször az összes védelmet offoltam, és láss csodát!
    :C
    Aztán kapcsolgattam vissza a különböző védelmeket, arra jöttem rá, hogy úgy néz ki, semmi más nem fogja vissza, csak a "web védelem", és a "hálózat védelem" :(((
    Ezt a kettőt kikapcsolva, mértem egy ilyet is!!

Mondjuk ahogy értelmeztem, ez esetben gyakorlatilag net felöl mintha nem is lenne védelmem :(

Torrentnél még ki kell majd próbálnom, a P2P védelmet.. lassít-e, vagy sem.
    Megpróbálok majd utánaolvasni, hátha van valami megoldás erre.. valami beállítási lehetőség Avast bugyraiban...elég régóta használom már.. kár lenne megválnunk (no meg jönne, hogy mire váltsak :D)

Köszi a sebességes ötletet! :C :R

• pane

tag

Aki levklienst használ, azt állítsa a beérkezőt mail.tvnetwork.hu-ra, a kimenőt mail.digikabel.hu-ra, ja és a kimenőnél a hitelesítést aktiválni kell. Ott a bejelentkezést kell kiválasztani és a PPPoE-s felhasznevet és jelszót meg kell adni.

Mind ezeket megcsináltam, sajna hiába. :(
    De még mail.hdsnet.hu sem nyerő.

• Ed Rush

csendes tag

Ja és még egy dolog, a Diginél külső e-mail címek levkliensen keresztül csak FIX IP címmel mennek, dinamikussal nem , mert tiltva van központilag a 25-ös port.
    Persze ez alól is van kivétel, mert a Gmail asszem 995-ös portot használja.

Amúgy a FIX IP a Diginél fizetős, plusz 2880 forint havonta, ha ezt megrendeled feloldják a korlátozást a spam szűrés miatt alkalmazzák állítólag, vagy csak így próbálnak plusz lóvét lehúzni...

Új hozzászólás Aktív témák