Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laci4
senior tag
válasz
Ed Rush
üzenetére
Első és legfontosabb a Digi NEM vette meg a TvNetwork-öt, hanem bizonyos szolgáltatási területet vettek át!!! Ez lényeges kérdés, vagyis a TvNetwork nem = a Digivel!!!
A másik fontos infó, jelenleg az átvett területek:
- Bp-n X. és XIII. kerület
- Szeged, illetve környéke (Kisszállás, Tompa, stb...)No meg IV.kerület..vagy legalábbis egy része. (itt vagyok, ezért tuti)
A levelezéshez csak annyit, hogy 2010. 12. 31-ig él még a TvNetwork-ös mail cím utána törlik azokat.
Aki levklienst használ, azt állítsa a beérkezőt mail.tvnetwork.hu-ra, a kimenőt mail.digikabel.hu-ra, ja és a kimenőnél a hitelesítést aktiválni kell. Ott a bejelentkezést kell kiválasztani és a PPPoE-s felhasznevet és jelszót meg kell adni.Akinek ez komplikált, az használja a TvNetwork-ös WEB-es bejelentkezést:
http://tvnetwork.hu/Vagy nézze meg a digi honlapját.. van pár képes segítség!
És végül a lényeg!
Ha a letöltési sebességedet nem tartod megfelelőlen, akkor az alábbiakat tedd:
- ha routert használsz, akkor kösd át egyből számítógépre a kábelt és csatlakozz a PPPoE-s felhasznévvel/jelszóval
- A sebesség méréskor lehetőleg minden más letöltést kapcsolj ki, (Torrent, Youtube, víruskereső frissítés, stb.)Topnetem van, kicsit keveselltem az 56M letöltést.. de gondoltam, majd lesz jobb..

Routert, még a tvnetwork időszakban száműztem, mert 30M környékére fogta vissza az 50es netet.
A te infóid alapján jött az ötlet, hogy esetleg a víruskereső, tűzfal fogja-é meg a sebeséget.
Avast 5 full-t használok.
Elösször az összes védelmet offoltam, és láss csodát!

Aztán kapcsolgattam vissza a különböző védelmeket, arra jöttem rá, hogy úgy néz ki, semmi más nem fogja vissza, csak a "web védelem", és a "hálózat védelem"
Ezt a kettőt kikapcsolva, mértem egy ilyet is!!
Mondjuk ahogy értelmeztem, ez esetben gyakorlatilag net felöl mintha nem is lenne védelmem
Torrentnél még ki kell majd próbálnom, a P2P védelmet.. lassít-e, vagy sem.
Megpróbálok majd utánaolvasni, hátha van valami megoldás erre.. valami beállítási lehetőség Avast bugyraiban...elég régóta használom már.. kár lenne megválnunk (no meg jönne, hogy mire váltsak
)Köszi a sebességes ötletet!

-
pane
tag
válasz
Ed Rush
üzenetére
Aki levklienst használ, azt állítsa a beérkezőt mail.tvnetwork.hu-ra, a kimenőt mail.digikabel.hu-ra, ja és a kimenőnél a hitelesítést aktiválni kell. Ott a bejelentkezést kell kiválasztani és a PPPoE-s felhasznevet és jelszót meg kell adni.
Mind ezeket megcsináltam, sajna hiába.

De még mail.hdsnet.hu sem nyerő. -
Ed Rush
csendes tag
válasz
Ed Rush
üzenetére
Ja és még egy dolog, a Diginél külső e-mail címek levkliensen keresztül csak FIX IP címmel mennek, dinamikussal nem , mert tiltva van központilag a 25-ös port.
Persze ez alól is van kivétel, mert a Gmail asszem 995-ös portot használja.Amúgy a FIX IP a Diginél fizetős, plusz 2880 forint havonta, ha ezt megrendeled feloldják a korlátozást a spam szűrés miatt alkalmazzák állítólag, vagy csak így próbálnak plusz lóvét lehúzni...
Új hozzászólás Aktív témák
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Universal Dock UD22 (DisplayLink)
- 0PERCES BOSE QuietComfort Ultra Headphones, zajszűrős, Bluetooth fejhallgató!
- Dell Wyse 5470,14",FHD,Touch,N4100 CPU,8GB DDR4,128GB SSD,WIN11,IR KAMERA
- NVME, M2 NGFF, 2,5" SATA SSD-k vegyes OEM márkák és prémium típusok, sok újszerű. 256GB-1TB
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar - 12.18
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)