Hirdetés
- Mobil flották
- iPhone topik
- Úton a Vivo V40 Android 16-os frissítése
- Lesz is reklám a Nothing telefonjainak zárképernyőjén, meg nem is
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Elfújta a szél a Meizu 22 Airt
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
Új hozzászólás Aktív témák
-
jozsikka
tag
Sziasztok!
Van nekem egy Pinnacle PCTV110i tv tunerem! Már pár éve megvan és xp alatt semmi gond nem volt vele dscaler is christv is szépen ment!
Erre a nyáron vistát raktam fel és mostanában próbálkoztam a tv kártyát beüzemelni de ez sehogysem ment!
Próbáltam a gyári progival de semmi, Dscaler-rel is de nem volt hang! Most megint megpróbálkoztam a Christv-vel és a kép itt is jó de hang egyáltalán nincs
Nem tudom mit kéne már állítani próbáltam így is úgy is de sehogy sem! Ha valaki tudna segíteni annak nagyon örülnék! Leírok egy két alkatrészt és teszek fel egy-két képet is hogy könnyebben tudjatok segíteni!
Köszönöm szépen a segítséget előre is!
Alaplap: Gigabyte GA - MA69G-S3H
Tv Tuner: Pinnacle PCTV110i
Christv verzio: 5.25
Új hozzászólás Aktív témák
- Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 i7 13700K 32GB DDR4 2TB SSD RTX 4080 16GB be quiet! 500DX Seasonic 750W
- Apple iPhone 12 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 3530 üzleti notebook - i5 1235U 8GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Próbáltam a gyári progival de semmi, Dscaler-rel is de nem volt hang! Most megint megpróbálkoztam a Christv-vel és a kép itt is jó de hang egyáltalán nincs