- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- MWC 2026: Megérkezett a NXTPaper AMOLED
- Huawei P10 - pisztácia nem is volt
- One mobilszolgáltatások
- MWC 2026: Kezünkben a frissen bemutatott Motorola Edge 70 Fusion
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
FerNandor
őstag
Hello, légyszi valaki segítsen......
vettem egy pinnacle pctv hybrid prostick 340e külső tv-tunert analóg + digitális. DE nagyon sz*r a kép, nem tudom, hogy kell beállítani, megkerestettem vele a csatornákat és meg is találta őket. Ja miután a sima kábelt rádugtam(ami az analóg ugye?
). Na most van ilyen lehetőség, hogy átállítsam a mittudom én milyen izét
, lehet Pal B, N meg egy rakat másik,, + van ntsc meg ezen belül még pár meg analóg tv, meg digitális, meg a hdtv-nek megfelelő mpeg stb... nem tudom melyikre rakjam. alapból a pal b-n van de az nem jó. ilyen nagyon erős a kék meg piros meg talán a zöld szín. ÁÁÁÁÁÁ
Már egy órája ezzel szívok
vagy valaki aki ért hozzá mondja el az alapoktól, hogy hogy kell csinálni.
előre is nagyon köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic V3 12/512GB - Kártyafüggetlen, Fekete, ÚJSZERŰ - 1 Év garanciával
- iKing.Hu - Google Pixel 10 Pro 5G Porcelain AI-fotó varázs, Super Actua 120 Hz 128 GB
- ÚJ akksi! GigaAKCIÓ! Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A3000 1 év gar
- BESZÁMÍTÁS! ASRock X870 R9 7950X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4090 24GB Be quiet Pure Base 501 LX white
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
). Na most van ilyen lehetőség, hogy átállítsam a mittudom én milyen izét
, lehet Pal B, N meg egy rakat másik,, + van ntsc meg ezen belül még pár meg analóg tv, meg digitális, meg a hdtv-nek megfelelő mpeg stb... nem tudom melyikre rakjam. alapból a pal b-n van de az nem jó. ilyen nagyon erős a kék meg piros meg talán a zöld szín. ÁÁÁÁÁÁ