Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• Iceclon

csendes tag

THX, akkor nem ez lesz a hiba... nem igaz... pont mikor a legjobb részek vannak a Buffy-ba akkor nem tudom felvenni... :/

Nem kellett volna gépet cseréljek, amd forever! :C

• Iceclon

csendes tag

HI!

Már egy régi barát IRC-n felkeresett, és azt tanácsolta, hogy nézzem meg milyen frekin megy a PCII slot. A bios-ban ez áll: CPU/AGP/PCI 200/66/33

Tanácsára megpróbáltam növelni az AGP és a PCI fekvenciát, de amint egy picit növeltem már nem látta az egyik SATA vinyót se.

Szerintetek is a PCI frekvenciája a ludas, vagy így jó ahogy van?

előre is thx...

• Iceclon

csendes tag

Hi all!

Szeretnék én is segítséget kérni TV Tuner ügyben...

Több mint egy évig minden nap legalább 3 sorozatot vettem fel a Terratec Cinergy 600-as kártyámal (amd 2500+, ASUS A7N8X - Delux alaplap, integrált hangkártyával, SATA vinyók, Saphire ATI Radeon 9600 XT, 1giga 333-as ddr ram). Minden szép és jó volt. Csakhogy, a hét végén lecseréltem az alaplapot+procit+memóriát és azóta nem bírok rendesen rögzíteni. Az fps érték rögzítés közbe egyszerűen leesik, és nem jövök rá mi lehet a baj. (új cucc: Abit IC7, Intel Pentium 3giga 1mb cache, 2x256 Corsair TWINX 3700-as memória).

Az oprendszer ugyan az volt mind2 gépen (WinXP SP1), A telepített cuccok (ATI Driver, DirectX 9.0b, Cinergy WinTV stb.) ugyan azok. (próbáltam újabbakat is, de azok se jók). Jahh és valamiért a hangot se tudom beállítani rendesen, ha a Cinergy TV Driver-t választom a hang felvételénél, akkor csak 32khz-s felvételt tud, és baromi halkan és sistergősen, ha az abit integrált hangkártyáját használom, akkor gyorsabban leesik az fps érték.

IRQ-t ellenőriztem, a 20-as porton van, és nem ütközik semmivel (az előző helyén se ütközött, de a próba kedvéért megnéztem milyen ha átteszem, és ez se használt)

Előre is köszönök minden segíteséget!

üdv

Aktív témák