Hirdetés
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Az Amazfit GTR és GTS 3 is szemrevaló lett
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Megérkezett Európába a Soundcore Space 2 fejhallgató
- Hivatalos a OnePlus Watch 4
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- OnePlus 15 - van plusz energia
Aktív témák
-
sitasita
csendes tag
Na fény az éjszakában:
A WinDVR 3-om segitségével (meg egy nagy adag hack-eléssel) sikerült megoldani, hogy lehessen felvenni teljesen automatán (otthon se vagyok) filmet kiváló minőségben. Megosztom veletek a tapasztalataimat hátha tudok újat mondani nektek:
A WinDVR 3-mal inditás és chanel scan után tökéletesen lehet tévézni, hang alapból ugyan nincs, de ezt megoldottam úgy, hogy a windows scheduling-ba beállitom, hogy inditsa el a gyárilag a tunerhez adott WinFast PVR-t, majd 1 perc múlva zárja is be. igy elértem azt, hogy a hang már a WinDVR-rel is működik. Erre akkor van szükség ha úgy akarok felvenni, hogy nem vagyok otthon. A WinDVR-nek is van scheduling funkciója, csak tele van buggal igy nem garantált, hogy azt a nagyon bonyolult műveletet elszállás nélkül meg tudja csinálni, hogy egy gridbe új rekordot visz fel. Erre is találtam megoldást: ez a szerencsétlen WinPVR egy htm vagy xml (most nem emlékszem) file-t cseszeget amikor a schedulin-ot szerkesztitek, na ebbe irok bele kézzel, ami semmivel se nehezebb mint GUI-ról hegesztgetni (legalább is amig ki nem javitják ezt a hibát). Végül az alaplapomon a setup-ba beállitom, hogy mikor kapcsoljon be a gép (felvétel előtt kb. 5-10 percel) és ennyi. Ja még irtam egy 10 soros programot aminek inditáskor paraméterben meg lehet adni, hogy hány másodperc múlva shutdown-olja le a gépet. Erre ugyanis a WinDVR nem képes, ami számomra hihetetlen, szerintem annyira adja magát, na mindegy! Szóval egy kicsit körülményesnek tűnhet, de működik.
Még egy info: szerintem számitógépen TV-t nézni nagyon körülményes. Be kell bootolni, zúg a gép, elég durva a proci használat. Ez olyan ágyúval verébre. Én ezt úgy oldottam meg, hogy vettem egy Pc független külső TV tunert (avermedia), amelyet monitorra lehet kapcsolani, tud egy csomó feature-t, vanm rajt ezer csatlakozási lehetőség érdemes megnézni.
Aktív témák
- Acer Nitro 15 gamer laptop! -i7 9750H, RTX 2060 6gb, 32gb DDR4, 500gb SSD, 1tb HDD
- 3-in-1 PRÉMIUM USB-C HUB /Samsung Dex, MacBook, Surface, Chromebook ,Huawei,Motorola
- Üvegfólia,hidrogél fólia: iPhone ,Honor,Google Pixel,,Nothing Phone,Motorola, Samsung telefonokhoz
- 2TB HDD 100/100 - Több darab!
- Gigabyte AORUS 16X - Core i9 14900HX - 32gb ram - RTX 4090 (175W) 1TB SSD + 2027 januárig gyári gar
- Apple iPhone 17 Sage 256GB használt karcmentes 100% akku (4 ciklus) garancia 2027.03.01.-ig
- Dell Optiplex 390 MT,i3-2130,4GB RAM,500GB HDD,WIN10
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Zalman S3 Chieftec 700W
- ELADÓ FÓLIÁZOTT HP EliteBook 840 G9 i7-1265U 16GB 512GB 14" FHD+ 1 év teljeskörű garancia
- Hp ProDesk/ EliteDesk SFF/MT G4/ G5/ G6 / i5 8-9-10.gen /Win11- Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest