Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Crus

őstag

válasz DaemonX #25 üzenetére

Örülök, hogy zavar valami a hsz-ben, mert akkor így van egy közös pont... engem a témaindító írásban ugyanis leginkább ez zavar: "a Turok 3 bizony egy meg nem értett játék volt a korában".

Ezzel pontosan azt sugallod, hogy az akkori játékosok szegények tufák voltak és nem értették meg a Turok 3 csodálatos mélységét és bravúrjait.

Esetleg így 23 évvel később fel se merül benned, hogy azért nem lett sikeres, mert akkor is középszar volt, most meg még az se? Hogy az emberek továbbra is a pénztárcájukkal szavaznak és egy erősen felejthető valaminek a 3. részére továbbra sincs igényük?
    Ezt a játékot azok fogják megvenni és játszani, akiknek anno volt N64-ük és nosztalgiáznának (fájni fog a szembesülés), meg páran azok közül, akiknek nem volt, de kíváncsiak voltak a 3. részre. Szegények, nem tudják mire vállalkoznak... Nekem az a tanácsom feléjük, hogy várjanak egy kicsit, mert hamarosan filléres bundle csomag része lesz. Kevésbé fog fájni a valóság.

Értem, hogy felvetted a retro szemüveget, magam is gyakran megteszem, csak az a gond, hogy csak a valódi minőség az örök. Egy Heroes, Doom, HL, SMB, Kyrandia, Creatures, etc. címeket ma játszva is csak elismerően lehet bólogatni, akkor is, ha a grafika nem 4k, meg RTX, mert a belbecs, a core gameplay, élvezetes és érdekes.

No meg engedtessen már meg, hogy leírjam egy játékról a véleményem egy fórumon, főleg mivel gyak. a Pong óta vagyok nyakig a témában. A szaGma meg már rég lejáratta saját magát. (Kinek nem inge...)

Egyébként az elmúlt 2 évtizedben, soha nem dolgoztam még úgy szerzőként egyetlen bandával sem, hogy ne bújt volna ki a szög a zsákból előbb-utóbb. Reggelig tudnék mesélni, nem véletlenül szálltam ki az egészből pár éve, mert az egész gaming sajtó nagyon régóta a zöldborsós hányás szintjén tendál egy rozsdás vödör alján. Tisztelet az elenyésző számú kivételnek.

Az egész Turok franchise-zal az a helyzet, hogy ott és akkor is futottak még kategória volt. Szinte csak jobbak léteztek nála. Ergo egy középszarból elkészíteni egy remastert, ahol a textúrák gyak. 2 évtizedesek (persze kaptak némi, gyaníthatóan A.I. upscale-t), az egész meg élsimítást, röhejes FOV-ot az úgy baromi kevés 30 ojróért ám.

Az origi 3. részről meg tudjuk milyen jól teljesített... globálisan ha elment belőle 300k db. sokat mondok.

A játékiparban ez a remaster téma, ez nem tudom már hova tudna ennél kínosabb lenni. Értem, hogy minimális effort mellett szeretnének minél több lét belapátolni a kasszába, de ez így gáz. Rettentő mód az.

Akkor itt a nagy difi a POV témában... ezzel a 850-es számmal jó ha a felénél jársz annak a mennyiségnek, amin én rágtam át magam 1984 óta, nyilván az összes említésre méltó platformon.

Új hozzászólás Aktív témák