- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android szakmai topik
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Teljes harci díszben várhatók az Oppo csúcsmodelljei
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csakénvagyok
őstag
válasz
Balákka #2357 üzenetére
Nem tudom mennyire volt hasznos így szövegesen leírva, de régen kódoltam már, Pascalban meg mégrégebben és nem volt kedvem utánajárni a sintax után.
Én így csináltam volna ha mindenképp pascalban kellene megoldani. De ott van a delphi is, rátolsz egy SQL adatbázist, ott az insert meg a delete egy sor és direkt adtabázissal dolgozol, nem kel külön generálni textből.
-
Csakénvagyok
őstag
válasz
Balákka #2355 üzenetére
Kihozhatod az egész filet a RAMba. , de minek. Read/Write-ra megnyitod, első karaktertől kezdve eggyenként beolvasod, ha eggyezik hozod a következét és a másodikkal összehasonlítod, ha nem az elsővel. Ha vége az összehasonlítgatásnak (elfogytak a szó karakterei és TAB következik) megvan a szó. Ha nem ez egy másik szó, és fojtatod a keresést a legutóbbi beolvasott karaktertől. Ha megvan a szó a következő karaktertől kezdve lépteted visszafele a karaktereket a keresett szó+1 karakterrel, addig míg csak elérsz az EOF karakterig.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD AM4-es HP OMEN 25L GT12 alaplapok - B550 chipset
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB ZALMAN Z1 Plus A-DATA 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3319
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő