Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Pukkancs
aktív tag
Üdv, a cpu-z reális adatot ad meg a feszültségről? Mert 3,6 Ghz-re húztam a c2d e8200-asomat, elindítottam rajta egy cpu Burn-in-t, és a feszültség nem megy 1,2V fölé
.
Mod: ja és tudna valaki adni egy linket, hogy honnét tudnék letölteni tunning programot amivel vindózbol tudom állítgatni az órajeleket, mellesleg a hőmérsékletet is mutatja? mert már sok ideje vadászok ilyenre de még nem találtam. -
Pukkancs
aktív tag
Hy szeretném tuningolni a 3.2Ghz-es celeronD-met, állíthatok a szorzóján? És ha igen akkor hogy? És mekkora feszt adhatok neki? Mert eddig folyton azt láttam, hogy rugalmasan hol lemegy, hol felmegy, de az 1,45-öt sosem haladja meg. És meddig mehetek el a tuninggal? A cpu-z azt írja, hogy Revision:E1 stepping:1
Előre is köszi a válaszotokért.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ryzen 7 8700G /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Csere-Beszámítás! Intel Core I5 14600K Processzor!
- Ryzen 9 7900X /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Intel Core Ultra 7 265 /// Bontatlan, Teljesen Új // Üzletből, Számlával és Garanciával
- AMD Ryzen 5 5600 - Új, 3 év garancia - Eladó!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged