- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Netfone
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Galaxy Buds Core nevű fülesen dolgozik a Samsung
- Apple Watch
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pubszon
veterán
Üdv.
Van egy kis konfigom, de mivel AMD-ben nem vagyok jártas, hátha tudtok segíteni.
Ez lenne a kérdés, csak elég halott az a topik.Mit lehetne kihozni belőle?
Köszi. -
Pubszon
veterán
Hali.
Van egy MSI P6N SLI V2-es lapom, egy Q6600-as procim és egy 256-os 533-as ram(ideiglenesen).
Hogy tudom a procit felhuzni 3200Mhz-re? -
Pubszon
veterán
válasz
Skynet258 #528 üzenetére
Nem sértődtem meg, csak nem arra válaszoltatok amit kérdeztem és ez nem a fórum lényege.
. Nem vagyok hülyegyerek hogy amit mondanak azt szó nélkül meg is teszem, csak azért kérdezem hogy ha 2 hónap mulva megveszem, tudjam hogy érdemes e huzni. Meg azért nincs 10 000 féle E6550-es proci szóval ha vkinek ilyen van az meg tudja mondani hogy meddig lehet naggyábóm léghütéssel huzni. Például hogy 3 ghz felé lehet e huzni hogy azért stabil maradjon.
-
Pubszon
veterán
Ismételten felteszem a kérdést mert nem (arra) válaszoltak.
Szerintetek egy C2D E6550-esből mennyi tuningot lehet kihozni egy ZALMAN CNPS7000B-ALCU hűtővel? Az alaplap egy Gigabyte P35 DS3.
-
Pubszon
veterán
Ismételten felteszem a kérdést mert nem (arra) válaszoltak.
Szerintetek egy C2D E6550-esből mennyi tuningot lehet kihozni egy ZALMAN CNPS7000B-ALCU hűtővel? Az alaplap egy Gigabyte P35 DS3.
-
Pubszon
veterán
válasz
VaniliásRönk #492 üzenetére
Akár mennyit mondanak nem fogom elindítani azon a rendszert, csak kiváncsi lennék hogy nagyjából mennyit is bírna a hűtő.
-
Pubszon
veterán
Hali.
Sztetek egy E6550-esből mennyi tuningot lehet kihozni egy ZALMAN CNPS7000B-ALCU hűtővel? Az alaplap egy Gigabyte P54 DS3.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ismét elérhető 3db - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest