- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Macrodroid
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Hatalmas teleppel futott be a Xiaomi Mix Flip 2
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pocee
senior tag
közben levettem mindent 4-4-4-12-re és nem akart a windows indulni azt írta ki hogy a config valamivel baj van és javítsam,majd visszaállítottam alapértékekre és most megy akkor gondolom nem bírja ezt a késleltetést ilyen frekvencián hanem csak alacsonyabban lehet ilyen késleltetéstr beadni,ki lehet ezt matematikailag számolni hogy mit hol bír?
-
Pocee
senior tag
válasz
Blaze71 #11050 üzenetére
az van,hogy most 800 on állnak a következő variáció 960 környéke most pontosan nem számolom ki a harmadik ott meg csak vmi hatszáz féleség.
mindegy igazából ezen(960(mert közben megváltoztattam)) már nem tudok tolni mert a cpu-t nem akarom túlfűteni és hát az szab határt.2.2V-ot kapnak a RAMok.
Akkor szerinted kezdjem el visszavenni a késleltetést?
És azt úgy hogy 1.példa 4-5-5-15 majd 4-4-5-15 vagy 2. példa hogy egyből vegyem le 4-4-4-12-re? -
Pocee
senior tag
Sziasztok!
Gépem: ABIT AW8-MAX,P IV 640 3.2 Prescott,Geil 800 MHz DDR II 2x1 Gb,ASUS 6800GT.ezek a főbb jellemzői,tudom hogy nem nagy szám de szeretem
Mindenen tuning hűtő van,a memókon is az arctic cooling hűtői figyelnek.Szóval ott járok hogy a procinak a léghűtés miatt megvan a vége,ami 240 FSB 16os szorzóval így is terhelve 66fokon jár alapon meg 45-ön.
Mielött elkezdtem a tuningot a ramokat vissza osztottam ezért azok ilyen FSB mellett most járnak asszem 790 környékén,az lenne a kérdésem,hogy most a memókat akarom hegyezni(ja az időzítések azok 5-5-5-15) és az időzítéseit kezdjem most visszavenni vagy előbb a Hz-ük végét keressem meg és majd utánna kezdjem el visszavenni a késleltetésüket?Válaszotokat előre is köcce!
Üdv.ocee
-
Pocee
senior tag
Sziasztok nem biztos,hogy ide tartozik de mivel láma kérdés sztem itt elmegy
Szóval a procimban van L2 2mega cache,a gépen meg találtam olyan xp reg kulcsot hogy
"L2-es gyorsítótár 512k" bekapcsolása.
Szóval érdemes nekem ezt hozzáadnom a rendszerleíróadatbázishozavagy sem?
Sima 3,2 es prescott prociról van szóElőre is köszönöm!
-
Pocee
senior tag
Szisztok!
Egy egyszerű kérdésem lenne.
Mikor van értelme az fsb szorzót levennem 14(PIV 3.2 prescott)?vagy egyálltalán van-e értelme?
Ez a rész nekem nem világos.
Valaki magyarázza el plz!Előre is köszönet!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Óra topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen videókártyát?
- Futás, futópályák
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Google Pixel topik
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Le Mans Ultimate
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest