- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Élő adás Utazómajommal és Kerek Istvánnal az AI kapcsán
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hauptmann
veterán
Volt egy olyan gondom a múlt héten, hogy az i7 860 húzva néha újraindult, mindig akkor, amikor a vga 3d üzemmódba kapcsolt. A 450W-os Chieftec tápra gyanakodtam, hogy kevés a teljesítménye.
Ma 1,325 Voltról visszavettem a core feszültséget 1,25-re, és jobb a helyzet, egyelőre nincs újraindulás.
Most ez azt jelenti, hogy a táp kevés az emelt core feszültséghez?
-
Hauptmann
veterán
Nem mertem ráengedni a komoly tesztprogramokat pont azért, nehogy nagyon meghúzza a tápot. Mindenesetre fura, hogy pl. a WoT megy emelt frekvencián (meg még más is), a WT meg csak alapon hajlandó, ha egy picit is emelek, újraindul a gép.
Megpróbálok kölcsönbe szerezni egy 550W-os tápot egy teszt erejéig.
-
Hauptmann
veterán
Itt is felteszem a kérdést, a tápos topicban nem jött válasz.
A következő a problémám.
Asus P7H55, i7 860, GTX460SOC összeállítás, Chieftec 450W-os, Delta belű táppal. A proci húzva van, 2,8 GHz helyett 3,34 GHz jár. A probléma az, hogy amikor a VGA átváltana 3D-be a játék indulásakos (pl. War Thunder, belépnék a csatába), a gép hirtelen lekapcsol, és újraindul.
Lehet, hogy kicsi a táp, és amikor a VGA 3D-be kapcsol, a hirtelen feszültségesés miatt indul újra? Nem mndegyik játéknál jelentkezik, mert a WoT az megy rendesen, 2D-ben sincs probléma. -
Hauptmann
veterán
A 41867-re ötlet?
-
Hauptmann
veterán
Nemrég kértem tanácsot az I7 860 húzására egy Asus P7H55 lapban (a ramok típusa Kingston HyperX 4096MB DDR3 1600MHz CL9 XMP Grey). Jelenleg így állok a helyzettel, egyelőre úgy néz ki, hogy stabil a rendszer.
A feszültségek rendben vannak? Ha tovább zeretném mé húzni a processzort, miekkora többletfeszültségeket adjak neki:
-
Hauptmann
veterán
41803-ra nincs ötlet? Pl. a ramoknak mennyi túlfeszt érdemes adni?
-
Hauptmann
veterán
Sziasztok,
Tudom, hogy nem mai darab, de nincs valakinek konkrét bios beállítása Asus P7H55 és i7 860 összeállításhoz? Kezdésnek mwgpróbálnám úgy 3,2 GHz környékére húzni. Ami még fontos lehet, az a ram típusa, Kingston HyperX 4096MB DDR3 1600MHz CL9 XMP Grey KIT, KHX1600C9D3X2K2/4GX. A hűtő pedig egy Scythe Mugen.
-
Hauptmann
veterán
Sziasztok,
Feltettem ugyanezt a kérdést a Giga P35 topicban, de hátha itt hamarabb kapok választ. Adva van egy GA-P35DS3 és egy Q9300, mellette 1066MHz-s OCZ RAM-ok. Szeretném a procit kb. 3 GHz körüli értékre húzni. Ugye alapban 7,5x333 Mhz a beállítás. Az FSB-t szép lassan emelve 2,6 GHz után (346 MHz FSB) az alaplap visszaállítja az alapértékeket, és nem tudom tovább húzni a procit. Emeljek feszültséget (ha igen, mennyire)? Vagy a procim csak ennyit bír?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Autós topik
- Alkoholista nevelde
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- Eredeti játékok OFF topik
- ASUS routerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Intel Core I9 14900KF - 24mag/32szál - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Intel Core i7-7700K (8M Cache, up to 4.50 GHz) OEM Processor! 27% számlával!
- AMD Ryzen 7 5700X processzor eladó /Garanciás/
- Ryzen 9 7900X /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 9 7900 /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
- DUPLA XEON GOLD 6134!!! HP Z8 G4 LEGNAGYOBB WORKSTATION 64GB 2x8 mag 2x16 szál gamer, szerver, munka
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged