- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung SmartTag2 teszt
- Mobil flották
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
Új hozzászólás Aktív témák
-
buherka
addikt
Az hogy a VGA-n milyen hűtés van az pl. nem számít proc. tuningnál.
Proc stabilitási teszthez inkább az orthost használd. Legalább 2-3 óráig futtasd, ez kidobja a hibát. A procit és a ramot teszteli szinkronban elsősorban, ha nem piszkálod a beállítást.
Meg ez a 68 fokos NB hőmérséklet kicsit aggasztó számomra. Soknak találom.
Fontos, hogy a ramod milyen időzítésekkel fut. Lehet, hogy kell neki egy kis + kakaó, mert az alaplap alapból nem ad neki eleget a megfelelő időzítéshez.
Próbáld ne szinkronban húzni a procit a rammal. Ha meg szinkronban akarod, akkor biztos kell a ramnak adnod + feszt.
De próbáld elolvasni az 1 hsz-t, abból sokat tanulhatsz.[link] -
buherka
addikt
[OFF]pok.tom és Skynet258
Olvasgattam amit topicban leírtatok és azt kell, hogy mondjam, hogy mind kettőtöknek részben igaza van.
Egy kis feszemelés valóban belefér szerintem is. Amíg a C2D-nak a dobozára rá van vésve, hogy Max: 1.35V, addig én azt mondom, hogy ha ezt betartod nem hinném hogy rövidebb életű lenne a proci akár egy nappal is.
Persze a kirívó ilyen 1.65V-os esteket én sem pártolom, mert az lehet, hogy ad egy pofont a CPU-nak.
Most nekem egy E4400-esem van, fesz emelés nélkül viszi a 3Ghz-et...Ez az órajel Lazán kitekeri a 8800GTX-em. Ha meghúznám 3.6 Ghz-re sem nyomna sokkal többet a játékok alatt a kártya.
Tehát amit ki tudsz belőle hozni alapfeszes tuningal a prociból, az is bőven elég manapság.
Persze sokan toplistákra akarnak kerülni a húzásukkal, de az már fanatikus hobbi szerintem. Jobb mint ha drogozna az illető, vagy ilyesmi.
Most vett az egyik kolega nálunk egy Q6600-at...kérdem tőle milyen játékokat nyomsz?
Erre Ő...csak netezésre meg filmnézésre kell. Jááááááááájjjjj
Mind a ketten Pestiek vagytok, mennyetek és igyatok meg egy jó pofa sört [/OFF]
Új hozzászólás Aktív témák
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- BestBuy topik
- PlayStation 5
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- AI-aranykort jósolnak, tarol az NVIDIA
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Dune: Awakening
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 8470P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 14" HD I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged