Új hozzászólás Aktív témák
-
GamerLaci123
tag
válasz
Kean_Sorbo #44462 üzenetére
Köszi a választ majd ha hazaértem megpróbálom kcisit fentebbtornázni az órajeleket
-
GamerLaci123
tag
Sziasztok!
Van egy ASRock G31M-GS alaplapom és egy Intel Core 2 Duo E6850-es procim alapfeszen és alap órajelen. Túl tudnám-e egy kicsit hajtani? Ha igen úgy nagyjából meddig mehetnék el gyári hűtővel? (most terhelés nélkül 25-30 fok a CPU terhelés alatt 40-50fok) Eddig a GPU-m hajtottam túl egy picit (A magot 800Mhz-ig tornáztam fel a memóriát pedig 1000Mhz-re egy MSI 8800Gt-n MSI Afterburner-rel) na de a lényeg hogy szerintetek merjek-e húzni a procimon és ha igen meddig és lesz-e valamilyen hatása (nagyrészt játékok alatt) a túlhajtásnak?
Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xbox Classic / Xbox 360
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Itt a legkisebb asztali GeForce RTX 50-es VGA
- Autós topik
- Google Pixel topik
- Vírusirtó topic
- Gitáros topic
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 7 5700X processzor eladó /Garanciás/
- Intel Core Ultra 7 265 /// Bontatlan, Teljesen Új // Üzletből, Számlával és Garanciával
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 5 9600X Processzor!
- Ryzen 7 8700G /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Intel Core I9 14900KF - 24mag/32szál - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged