- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
zsolti1debre
tag
Kedves segtők!
Más topikok nem ennyire aktívak, mint ez, úgyhogy kérdéseimet itt tenném fel... (Illetve a más topikokban való screen-shootok és e-pénisz mérések nem nagyon segítenek számomra...) Adott tehár egy Asus X99-es konfig egy 6850K procival. Nemrég ezen procit 4.2GHz-en járattam, csak pár dolog elállítódott és most visszaállt eredeti állapotára a 3.6GHz-re. Mivel sajnos a tuning paraméterei nem lettek külön elmentve, így sajnos nem tudok őket visszaállítani és rekonstruálni a régi állapotot. A Windows 8.1-es oprendszerem alá feltelepítettem a mindenki által javasolt és ajnározott "dual intelligent processor 5" progit, de az a telepítés után nem indul. Valamilyen dll problémára hivatkozik, amely javításán már dolgoznak, mivel más felhasználónál is fennáll a probléma. Sajnos az uefi-s biosban kézzel nem szíven állítatnék semmit sem, mert nem akarom elrontani, illetve kézzel úgysem tudnám elérni az óhajtott 4.2GHz-et... Milyen más olyan célprogram van, mint az említett "dual intelligent processor 5"? Ami olyan intelligens, hogy a beállítgatások után automatikus stabilitástesztel, stb.? Illetve mit célszerű használni? (Hallottam egy Inteles tuningprogiról is, de nem tudom, hogy mi a neve, illetve, hogy az igényeimnek megfelelő-e?) A hűtőrendszerrel nincs gond, az bírni fogja a tunigot.
Köszi a választ előre is,
ZsoltUi.: Illetve ha van itt debreceni, tuningban jártas szakember, akkor vele szívesen váltanék pár szót személyesen...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Milyen légkondit a lakásba?
- Windows 11
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- ASUS routerek
- Hálózati / IP kamera
- Elektromos cigaretta 🔞
- The First Berserker: Khazan
- További aktív témák...
- DELL T40 EMC Szerver
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest