- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- iPhone topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Google Pixel topik
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sgt. Chris
aktív tag
válasz
elfelejtette #45124 üzenetére
Köszi!
Valami ilyesmit kerestem, de se a Phenom, se a 955BE, se egyéb szakszavakra nem jött fel...ki gondolt a K10-re
-
Sgt. Chris
aktív tag
Üdv!
A lenti konfigomba bekerült egy RX470-es, nyilván a többi alkotórész elég öregecske, de egyenlőre ezzel kell beérni...
A kérdés, hogy melyik kombináció lenne megfelelő a tuninghoz?
Eddig 200*18 = 3,6Ghz-en futtatam a procit, az XMP profillal 1600Mhz-en a RAM okat..ezzel simán stabil alapfeszen és mivel nem tervezem ezzel fűteni a lakást, így a fesz. emeléstől eltekintenék a jövőben is.
Kérdés, hogy a FSB/HT Link/CPU-NB freq. 3-as variálásából melyik kombináció hoz többet a konyhára???
-
Sgt. Chris
aktív tag
Üdv Urak! :-)
Van egy ASUS M4A87TD EVO lapom (tudom, nem mai csirke...), benne egy Phenom X4 955BE (ez se egy erőmű...) proci és 4*2GB Corsair XMS 1600Mhz RAM...
Egyenlőre nem jöttem rá a nyitjára, hogy a proci az alap 3,2Ghz-ről 3,6Ghz-re, a RAM pedig a névleges 1600Mhz-en fusson. Vagy egyik, vagy a másk sikerült eddig...
Tegnap a RAM futott 1600-on, de olyankor a CPU 3,8Ghz felett van...nemtom az egészséges-e neki... a 3,6GHz alapból megy, még a lap BIOS-a is engedi az OC-ta 955-ösről a 965-ös szintjére..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Update 06.26. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged