- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
eardog84
csendes tag
válasz
windlord #34371 üzenetére
köszönöm a tanácsot, hasonlóra jutottam én is a hozzászólásokat, meg egyéb cikkeneket olvasgatva, de gondoltam mindenképp rákérdezek konkrétan
85 fokig semmi esetre se akarom elvinni, én max 60-65-ig szeretnék menni, 5 éves a proci, eddig nem volt húzva, most már vége a bejáratásnak, ideje kezdeni vele valamit
köszi mégegyszer
-
eardog84
csendes tag
válasz
windlord #34369 üzenetére
igen, de a cikkben lévő tesztnél is gyári hűtést hagytak...alapjáraton olyan 45 fok körül van a proci, ráersztettem egy kis Winrar tömörítést, 5-10 perc után olyan 51 fok körülire emelkedett, úgyh gondolom még lehet húzni így is, mert tudtommal olyan 60-65fokig lehet?!, amúgy Tmax-nak 85 fokot írnak hozzá...
-
eardog84
csendes tag
válasz
windlord #34367 üzenetére
köszi, én is így gondoltam. Nem akarom megölni a gépet, most vettem egy használt 4890-et és úgy vettem észre, hogy mintha proci limites lenne a gépem azoknál a játékoknál, amiket megnéztem(Skyrim), mert akár növelem a grafikai részletességet akár csökkentem, az FPs hasonló. Megpróbálok nyerni egy kis FPS-t, ha egy 10-et tudok hozni biztonságos proci hőmérséklet mellett, akkor jó, ha nem, akkor inkább nem fogom bántani
-
eardog84
csendes tag
Sziasztok!
Van egy E6420-as procim, azt szeretném egy picit húzni. A Prohardveren találtan egy cikket:
http://prohardver.hu/teszt/core_2_tuning_a_kevesebb_neha_tobb/allendale.htmlEz alapján elég jó kis potenciál van a cuccosban. A cikkben azt írják, hogy az FSB-t emelték meg, a kérdésem viszont az lenne, hogy úgy tudom, ha növelem az FSB-t, akkor nől a DRAM-ok frekvenciája is, ugye? Azt akkor hogy tudom visszatenni alap 800 MHz környékére? Van egy FSB
RAM szorzó, azzal?
köszi előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux kezdőknek
- Windows 98/ME kérdések és válaszok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 4K 3840x2160 - 138Hz & 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest