- Azonnali mobilos kérdések órája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Mobil flották
- iPhone topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Google Pixel topik
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
torman
csendes tag
Sziasztok!
Hőfokkal kapcsolatos kérdésem lenne.
Van egy e8200 as procim rajta egy cooler master hyper TX3-as hűtéssel.
Minimálisan van megpöckölve fsb-vel a procim, lényeges melegedést nem tapasztaltam tuning óta, de engem aggaszt az alap hőfok.
Induláskor azonnal biosban 48 fokról indulok, normálisan hajtva a proci 50-55 fok között ugrál windowsban mérve. Futtattam hosszú stressz testet 68-70 fok volt a csúcsa és ez órák után se nőtt. Pasta van alatta, de engem zavar ez a hőfok. Cseréltem is pasztát annyira idegesít a dolog. A hűtőbordák át se langyosodnak.Kérdésem: Én aggonizálom túl a dolgot?
Keresgéltem, hogy mit bír hőt a proci...a "Tcase" lenne az a maghőfok amikor elsül a gép?Előre is köszi a válaszokat.
-
torman
csendes tag
Sziasztok!
Teljesen kezdő vagyok tuningolás terén, szeretném, ha segítenétek.
Nincs pénzem új gépre, sajnos a mostani fizumból, nem is lesz mostanában, szeretnék egy vállalkozó kedvű embert, hogy leírja, hogy mit és hogyan.Gépem:
Alaplap: asus p5kse
Ram: 4gb ddr2 800mhz kingstone
Proci: E8200 2.66 ghz 1333 mhz fsb és 6mb cache.
Proci hűtőt intéztem most a célra: coolmaster hyper tx3 rajta még egy hűtővel ami: enermax twister.
Vidi karim: Nvidia GTS 250Előre is köszönöm a vállalkozó kedvűnek aki neki áll oktatni.
-
torman
csendes tag
válasz
darál0w #28766 üzenetére
mercury a táp, szal szar, de nem zabál sokat ez a videó kártya, azért mertem megvenni!
Többnyire torrentezek filmet nézek, vektorgrafikus tervező szoftvereket használok (solid works/autoCAD) játszani csak ritkán. de most konkrétan a gothic 4. részét az arcania-t szeretném kipróbálni, csak berinyál az órajelre. a 3 is gyenge volt, de kiváncsi vagyok. nem szeretnék csodát tenni csak mondjuk 2.8 asra húzni. -
torman
csendes tag
válasz
darál0w #28763 üzenetére
alaplap: s775 p35 asus p5k se
videó kari: GF (nem girlfriend) 8500 GT 512 megás és az MSI gyártotta...reményeim szerint cserélve lesz az elkövetkező 2 hónapba meg lesz még ramom is 2 giga.
táp: 450 wattos 12 cm es ventis.
Gyári hűtő van a procin, rendszeresen takarítva és nem melegszik nagyon .Bocs az előbbi hiányos adatokért.
-
torman
csendes tag
Sziasztok!
Jelenleg nem állok valami fényesen ahhoz h új gépet vegyek, ezért szeretném biztonságos határokon belül tuningolni. plz help!
Órajelet kéne feljebb tornázni picit ha lehet.Gépem:
Intel core 2 duo E8200 2.66 GHZ proci
2GB Kingmax ddr 2 800 mhz ramHa jól emlékszem még régről ennyi elég.
Előre is köszi a választ!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Proxmox VE
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Milyen notebookot vegyek?
- Óra topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest