- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sipci1989
csendes tag
Hali. Köszi, igazad volt egy virtuális gépet többször el indítottam, és le állítottam, és tényleg szinte 1-2 mp alatt 10-20 fokokat változott a mag hőmérséklete:S Annyit meg kérdezhetek még, hogy az AMD honalapján meg jelölt 65 fok az a CPU, vagy CPU mag hőmérsékletre vonatkozik e? Köszi előre is.
-
Sipci1989
csendes tag
Hali. Lenne egy kérdésem az Everestel kapcsolatban. Arra lennék kíváncsi, hogy mennyire pontosan jelzi ki a CPU illetve a CPU mag hőmérsékletet? Csak azért kérdem, mert nem rég el kezdtem emelni a CPU-m(AMD Sempron LE-1100) FSB-jét 200-ról 240-re(a szorzót változatlanul 9,5-en hagytam), és azt vettem észre, hogy az Everest szerint a CPU-m 45 fokos, a CPU magom pedig 68-70, amit én sokallok az AMD honlapján eredetileg megadott max hőmérséklethez képest. Több órányi Fallout 3 után is ugyan ezek az értékek vártak. A gép gyors újraindítása után a BIOS szerint a hőmérséklet a CPU-n 35, a CPU magon 45 fok. Nem hiszem, a 70 fokos CPU mag alig egy perc alatt 25 fokot hűlne, bár nincs túl sok tapasztalatom a témában. Tehát az lenne a kérdésem, hogy a BIOS-nak, vagy az Everestnek higgyek? A válaszokat előre is köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux kezdőknek
- Windows 98/ME kérdések és válaszok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 12.000 ft tól elvihető ELITRO Bankmentes , kamatmentes vásárlás .Cooler Master GM2711S Monitor
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest