- LTE frekvenciák
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Csúcstámadó és kompakt tablet is érkezett a Xiaomitól
- iGO Primo
- iPhone topik
- Mobil flották
- Galaxy Buds Core nevű fülesen dolgozik a Samsung
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tappancs2001
senior tag
Sziasztok! Honnan tudnám letölteni az Ai Tweaker programot? Üdv
-
Tappancs2001
senior tag
Sziasztok! Az elképzelhető, hogy a P5k alaplapomon nem lehet állítani a szorzón kívül semmit a proci tulajdonságain? Ugyanis, ha belépek az advanced menüpontba, látszanak a proci tulajdonságai, csak szürkével kiemelve. Milyen pontot keressek, ahol tudom állítani a proci órajelét és a frekvenciákat. Már az összes létező menüpontot átnéztem, de nem leltem a nyomára. Az alaplap verziója: american megatrends v 2.58. Üdv
-
Tappancs2001
senior tag
Szia! Le tudnád írni, hogy az Al Suite programmal hogyan lehet felhúzni az E6550 2,33 Ghz procim órajelét felhúzni 3 Ghz-re, feszültségemelés nélkül. Ezzel a programmal ez mennyire bonyolult. Az Ai Tweaker program is erre való? Üdv
-
Tappancs2001
senior tag
Sziasztok! Belementem a Biosba (ASUS P5k alaplap, American Megatrends v. 2.58.), de nem találtam meg benne azt a menüpontot, ahol a processzor órajelét lehetne állítani. Tudnátok segíteni? Köszi előre is.
-
Tappancs2001
senior tag
válasz
darál0w #21741 üzenetére
Szia! Az az igazság, hogy egy kicsit olvastam róla, de a tudásom nagyon a nulla felé konvergál, még a biosba való belépésre sem jöttem rá
Tulajdonképpen azért szeretnék egy kicsit húzni az órajelen, mert a jelenlegi ASUS EN7300GT Silent 256 MB DDR2 videokarim le fogom cserélni egy ASUS ENGTS450 DirectCU 1gb DDR5 videokarira és a procilimitet szeretném elkerülni. Úgyhogy ha le tudnád írni a teendőket a lehető legegyszerübben, azt előre is köszönöm. A hűtöm eredeti gyári. Előre is nagyon köszi
-
Tappancs2001
senior tag
Sziasztok! A procim (gyári hűtőjű, E6550, 2,33 GHz, amit húzni szeretnék fesz. emelés nélkül 3 Ghz körülire) paraméterei a CPU-Z szerint a következők: mag feszültség: 1,160 V, core speed: 2003,7 Mhz, szorzó:x6, busz sebesség: 334 Mhz, rated fsb.1335,7 Mhz. Az alaplap ASUS P5k, a ramok: 2*1024 MB Kingmax DDR2(DRAM freki: 400,7 Mhz), 1*2048 MB Kingmax DDR2 (DRAM freki: 400,7 Mhz). Ezeket az értékeket milyenekre állítsam, és milyen sorrendben fesz, emelés nélkül? Köszi előre is a válaszokat. Üdv
-
Tappancs2001
senior tag
Sziasztok! Az ASUS P5k alaplapomban lévő E6550 2,33 GHz órajelű procimat szeretném húzni 3 GHz-ig feszültségemelés nélkül. Állítólag az asus honlapról letölthető egy az alaplaphoz (bár sima ASUS P5k alaplapot nem találtam, csak különböző verzióit) egy segédprogram, aminek a feltelepítésével állítható a proci órajelének frekvenciája, csak a szorzóhoz nem szabad nyúlni. Így a BIOS-ba való belépés nélkül is emelhető az órajel. Ennek a segédprogramnak mi a pontos neve? Előre is köszi a válaszokat. Üdv
-
Tappancs2001
senior tag
Sziasztok! A Core Duo2 E6550 2,33 GHz procim órajelét szeretném emelni 3 GHz-re feszültségemelés nélkül, a lehető legegyszerűbben egy ASUS P5K alaplapon. Ha valaki leírná, hogy hogyan lehet ezt a lehető legegyszerűbben megcsinálni (esetleg milyen programmal), azt előre is nagyon köszönöm. Üdv
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LTE frekvenciák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen videókártyát?
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- PlayStation 5
- Videó stream letöltése
- További aktív témák...
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA FSP 700W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RTX 3070 8GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged