Új hozzászólás Aktív témák
-
.physX.
csendes tag
Mit szóltok a házi procihűtéshez ?
Annyit értem el vele, hogy full proci terhelés közben nem ment el 72ºC-ig sem. Eddig 72-73 volt. Ezenkívül lassabban is melegszik. Legalább megúsztam egy drága procihűtőt, mert ez több mint ha csak egy hűtővel küldeném a tuningot. Na csekkoljátok!
[link]
Azért linket adok, mert a kép eredeti mérete túl nagy és nem volt kedvem átméretezgetni. -
.physX.
csendes tag
Egy kérdés: Ha a proci húzástól vagy a kari szintén húzástól meghal vagy csak baja lesz, akkor mi a jelenség ?(pl.: egy játékban) Én most a GTA IV-él vettem észre egy olyan dolgot, hogy nem tölti nagyon be az objecteket.
-
.physX.
csendes tag
Szevasztok !
Öcsém gépét húznám, de nem tudom, hogy hozzávágjak-e. Karácsonyra elvileg le lesznek cserélve a cuccosai a gépbe, és gondoltam addig ráhúzok ne szenvedjen.
Az alapconfig : - 400W ATX táp
-VGA : Nvidia 6600 GT(memóriát nem tudom, vagy 256 vagy 512)
-Proci : Intel, ez szintúgy nem tudom, már elég régi.
Alaplap: ASRock
-RAM: 760 MB (xD)
Véleményeket kérnék. Kösz. -
.physX.
csendes tag
Ezzel a táppal nem is lehetne húzni ?
-
.physX.
csendes tag
Helló!
Segítséget kérnék !
Kezdő vagyok, tuningolni szeretném a gépet. Csak nem tudom, hogy kezdjek-e hozzá, mert a tápom lehet, hogy nem elég. Leírom a hardvereket:
-Proci: Intel Dual Core 2(2,5 Ghz)
-Vidikari: ATI Radeon 4830 1 GB
-Alaplap: Gigabyte S-series(EP31-DS3L)
-RAM: Kingston, 2x1 GB
-Tápegység: Trust, 570W
Tudom, hogy a Trust márka nem egy nagy szám, és mondta egy hozzáértőbb haverom is, hogy nem bírná el a tuningot, de megpróbálnám. Nagyon várom a véleményeket.
Előre is kösszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest