Új hozzászólás Aktív témák
-
Manson19
csendes tag
-
Manson19
csendes tag
válasz
darál0w #14796 üzenetére
Szia! Nem volt túl eredményes a tegnapi tuning!!!
először felhúztam 2.4 ig ott elment normálisan,de terhelés alatt, már ott 52°-os volt a proci!
Utána felvittem 2.8-ra, ott nem nagyon tesztelgettem, mert feszültségre azt írta, hogy 1.39, valszeg azért mert auto-n volt, ja és az everestben meg azt írta, hogy a burkolatba behatolás történt: igen
Meg lejjebb néha megjelent hogy mennyi áramerősség van a procin!
Levittem 2.5-re, ott terhelésen 55° fok volt és az volt a legidegesítőbb, hogy 3D Mark vantage-ban kevesebbet mért mint 2.0 án!!!
Mit ronthattam el, vagy mi lehet a gond? -
Manson19
csendes tag
válasz
darál0w #14747 üzenetére
Naggyából igen!
Már húztam a procit egy másik lappal csak az volt mindig a problémám, hogy mikor húzom, akkor a Ramnak is ment feljebb a frekie, így azt mindig vissza kellett venni és olyankor ha újraindítottam a gépet, akkor mindig kikapcsolt, mjajd be, majd megint ki és után a indult el!
Szal azért is kérek inkább segítséget, hogy ne vágjak haza semmit!!! -
Manson19
csendes tag
Naggyából igen!
Már húztam a procit egy másik lappal csak az volt mindig a problémám, hogy mikor húzom, akkor a Ramnak is ment feljebb a frekie, így azt mindig vissza kellett venni és olyankor ha újraindítottam a gépet, akkor mindig kikapcsolt, mjajd be, majd megint ki és után a indult el!
Szal azért is kérek inkább segítséget, hogy ne vágjak haza semmit!!! -
Manson19
csendes tag
Sziasztok!!!
Van egy Intel Core 2 Duo E4400-as procim, GIGABYTE EP41-UD3L lappal!
Tudnátok nekem segíteni, hogy gyári hútővel meddig tudom húzni a procit, anélkül, hogy gond legyen?! 2*1GB 800MHz CSX ram van benne, meg van még 2 samsung 1GB 800MHz.es RAMOM is, de nem működnek együttElőre is köszönöm!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- Milyen légkondit a lakásba?
- Yettel topik
- Sorozatok
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Okos Otthon / Smart Home
- Poco X6 Pro - ötös alá
- The First Berserker: Khazan
- Béta iOS-t használók topikja
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 5 9600X Processzor!
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700X Processzor!
- Intel Core Ultra 7 265 /// Bontatlan, Teljesen Új // Üzletből, Számlával és Garanciával
- Intel Core i7-7700K (8M Cache, up to 4.50 GHz) OEM Processor! 27% számlával!
- Intel Core i7 10700 - 4.8 GHz - 8mag/16szál - Eladó!
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 üzleti notebook - i7 1360P 24GB DDR5 RAM 512GB SSD Iris Xe W11
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H370 i5 9500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB ZALMAN S2 TG be quiet! 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest