- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Apple Watch
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Megvan a Pura 80 nemzetközi startja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peace
nagyúr
Állandóan kikapcsol a dög. Szerintem az a +0,3 V idegesíti, mert amint visszaállítom, megy szépen. Annyit már elértem, hogy 4-4-4-12-n mennek végre ramok. Bár nem vágom miért veszi defaultnak az 5-5-5-18-at.
CAS 4-esként vettem, és az is van dobozára írva. De a procihúzással megakadtam. Na majd holnap faggatózok a core 2 topicban.
-
Peace
nagyúr
válasz
Skynet258 #564 üzenetére
huhh ez elég meredek volt. Beállítottam szépen, erre monitor kikapcs, gép is kikapcs. Aztán gép be-ki be-ki be-ki teljesen magától. Lenyomtam gyorsan tápot. Vártam kicsit, bekapcsoltam. És most elindult 3 GHz-en és 830-on a ramok. De 6-6-6-19-en.
Nem is lehet külön állítani biosban az időzítést. Van option 1 és 2 erre. Elég vicc. Most kicsit félek. Ráküldök prime-ot.
-
Peace
nagyúr
Gondoltam megnézném menne-e 3 GHz-en a procim. Arra már rájöttem, hogy 9*333-ra kéne állítanom, csak az lenne kérdésem ez milyen mértékben befolyásolja a ramokat(800-as Geil Ultra-k). Azok órajele is automatikusan kúszik felfele gondolom. Szóval ha átállítom 266-ról 333-ra a procit, kell még buherálnom valami mást is bios menüben vagy csak ennyi? +feszt nem akarok adni semminek ha lehet. Alapon szeretném látni mit bír a rendszer.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged