- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hová lett 1000 mAh?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peterson_
addikt
válasz
kona005 #42825 üzenetére
Ja, csak nem mindegy, hogy hogyan írod:
pl.:
-Nem fos Asrock lapom van, hanem Gigabyte(esetleg itt a típus is)...és akkor mindjárt nincs félreértés.
Ha segítséget kérsz, ez a minimum, még jobb, ha linkesíted is, nem ám "nézd meg az adatlapom" és egyéb okosságok.
Vagy akkor írd azt, hogy "Az adatlapom szereplő deszkával" , vagy mit tudom én. -
Peterson_
addikt
válasz
Kean_Sorbo #42631 üzenetére
Köszönöm a tanácsokat
Holnap beleásom magam a dologba. -
Peterson_
addikt
válasz
Kean_Sorbo #42629 üzenetére
Köszi!
Akkor pedig valami nem babás... -
Peterson_
addikt
válasz
Kean_Sorbo #42627 üzenetére
A 65 fok nektek a mag, vagy a CPU hőmérséklet?
Én a Martin97 által linkelt írás első lépcsős 2.9-ről~3.5 GHz-es értékével maximálisan megelégednék, viszont az i3-mam szerintem alapból is túl meleg.
Gép oldala levéve, házhűtő+ frissen beszerzett Arctic Cooling Freezer 13 pro-val 38-45 fok idle, everesttel terhelve 50-60 fok a proci alap órajelen, a magok ennél jó 10 fokkal melegebbek.
Külön furcsa, hogy sokat ingadozik a mért hőmérséklet.
Igaz, egy elég zárt helyen van a gép, és sajnos a levegőt is a öt centire lévő falra fújja.Arra is gondoltam, hogy a pasztázást csesztem el, de az gyári hűtőre is kb ennyit raktam.
-
Peterson_
addikt
válasz
Martin97 #42621 üzenetére
Nos, átolvastam a cikket, de ez nekem nem kezdőknek készült leírásnak tűnik, inkább csak "hát, így húztam szénné egy processzort" beszámolónak.
Konkrétan a rövidítéseket is keresgetnem kellett, hogy mi micsoda, de a "BIOS-ban betöltöttem a memória XMP beállításait..." mondatnál valahogy megrekedtem, oké, a lapom is teljesen más mint a cikkben írt, illetve nekem van egy ilyen M.I.T- menüm.
Szóval pöppet magas, így kb egy óra alatt sok hasznosítható leírást sem sikerült találnom. -
-
Peterson_
addikt
Sziasztok!
Adott egy
GIGABYTE GA-H55M-S2H Lap + i3 530 proci(2.9GHz)+ AC freezer 13 pro, a Ram 1333-as(4GB)
Ezzel a felállással lehet a prociból kisajtolni egy kis plusz teljesítményt?
Illetve mi a normális ezeknél a típusoknál hőfokot tekintve amennyit még bírnak akár folyamatosan is?
Előre is köszi a válaszokat -
Peterson_
addikt
Sziasztok!
Az adatlapomon lévő konfigom van, és szeretném kicsit meghúzni a procit.
Nem sokat konyítok hozzá,de állítólag C3 steppingesek nagyon jól húzhatóak.Olvasgattam már itt,de így elsőre kicsit bonyolult volt nekem
A lényeg az lenne, hogy kaptam segítséget egy fix beállításra, de ahhoz is minimum kellenének a ramjaim alap időzítései.
Gyártói oldalon néztem, semmi, dobozán néztem, szintén semmi.
Everest ír ilyesmit a túlhajtás résznél:továbbá a gáz az, hogy itt volt egy javaslat az első hsz-ben, miszerint át kell nyálazni a kézikönyvet...
Hát nagy örömömre, szinte nulla bios leírás van a kézikönyvben, de még a gyártó oldalán is.
Direkt Asrock n68c-S UCC topikot meg nem találtam.
Hőfokokat már mértem dögivel, szerintem azzal nem lesz gond:
alapból 19 fokosak a magok, 29-32 körül alakul maga a CPU
2 óra everest cpu stressz, 24 fokos magok, 40 fok cpu. itt be is állt.Ha kapnék egy kis segítséget/tanácsot, nagyon hálás lennék.
Előre is köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Spórolós topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Milyen autót vegyek?
- Elektromos autók - motorok
- Autós topik
- Nintendo Switch 2
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Ryzen 7 8700G /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 9 7900X /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 5 9600X /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 9 7900 /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Intel Core i5 11400F - 4.4 GHz - 6mag/12szál - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest