- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
Új hozzászólás Aktív témák
-
HevonenKulli
tag
2,69 ghz re sikerült huzni, sajnos ha már egyel továbbviszem (224 röl 225 re) nem indul, azt irtja overclocking fail. Gondolom ekkor kéne plusz feszültséget adni neki, de olyan meg nincs a p5gx-mx ben. (vagy csak én nem találom?)
Lehet biost kéne frissitenem? az segithet rajta és kerülnek be plusz opciók? -
HevonenKulli
tag
E4600 am gyári hűtővel (kopp száraz paszta nélkül) 70 foknál leállítottam a proci terhelést. Vettem rá egy Arctic Cooling Freezer 7 Pro-t, pasztáztam és most 8 perc terhelés után megáll 54 en a hőfok.
#35914 re valaki? -
HevonenKulli
tag
Bocsi a hülye kérdésekért:
A hőmérsékletnél melyiket kell nézni?
piros kék vagy sárga? -
HevonenKulli
tag
válasz
Thrawn #35913 üzenetére
De szépen fogalmaztál.
A memóriánál ennyi van:
Akkor annyit tehetek, hogy felhúzom szép lassan olyan 3000-3200mhz re, a memóriát a legkisebbre állitom?
Vettem hozzá egy új hővezető pasztát, és gyári hűtővel ha nem megy 100%os terhelésnél 70 fok fölé akkor jó? -
HevonenKulli
tag
Az miért van, hogy nekem a biosban csak ennyi állítási lehetőség van?
pedig ottvan, hogy system frequency/Voltage akkor mér nincs voltage? -
HevonenKulli
tag
válasz
Thrawn #35903 üzenetére
Nah sikerült, köszi.
De nem indul a gép, mást nem kell állitani? a mamóriát ddr2-877 re rakom manuálisan a frequencit meg 200 rol megemelem 250 re és nem indul a gép: cpu overclocking fail.
Olvastam hogy valahogy a feszültséget fixálni kell alapon de nem tudom hogy azt hol kell. -
HevonenKulli
tag
Hello!
asus p5gc-mx alapom és e4600 procim van kingmax dd2-800 as memóriával. Húzni szeretném a procit, ugy olvastam 3-3,2 ghz re lehet huzni. Nem igazán tudom hogy kell ezt csinálni. Tudnátok segíteni?
BIOS, Avanced -> JumperFree Configuration -> Ai Overclocking -> Manual. és nem engedi megváltoztatni 200 ról sehova. ez miért van?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Phanteks NV5 MK2 White (PH-NV523TG DMW02)
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Fotós felszerelés - Stúdió lámpa / Softbox / Vaku
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged