- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Szakított a OnePlus és a Hasselblad
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
Új hozzászólás Aktív témák
-
bandi0000
nagyúr
sziasztok
Egy kis segítség kellene, mégpedig a 7700k mat be szeretném állítani 24/7 re 4500mhz re, és ezt a legkevesebb feszültséggel
na már most eddig beállítottam 4500 ra de az energiagazdálkodási szarokat alapon hagytam, fesz 1,8 al IBT high very high lefutott gond nêlkül
és most jön a csavar
kitaláltam hogy teljesen fix, terheléstől függetlenül lenne jó a 4500Mhz, kikapcsoltam minden energiagazdálkodási sémát a biosba, próbáltam a windowsba is teljesítménycenteikusra rakni de nem engedte, így a minimális cpu teljesítményt 100% ra állítottam, ekkor se volt fix 4500, hanem 4200 fix és 4500 turbóval, aminek elvileg nem így kellene lennieés ezt IBT vel teszteltem, viszont 1,2 V al is kékhalált dobott...
tehát kérdés
1, ez normális hogy így működik vagy valami gixer van
2, mit kéne csinálnom hogy fix 4500 legyen mindenhogy? -
bandi0000
nagyúr
hali
CPU stabilitás tesztnek jó ha az asus realbench-el tesztelem? vagy inkább linxeljem? (4690K )
-
bandi0000
nagyúr
Hali
Az lenne a kérdésem hogy a jó túning az lényegében csak a procitól meg a memóriáktól függ,és az alaplaptól nem igazán? Nekem egy I5 3570k-n van és ugye a Z77-esek a új tuning lapok csak abból ugye van sok fajta sok árszegmensben megéri megvenni a drágább alaplapot? Meg mi számít jó tuningnak milyen értéknek kell alacsonynak/magasnak lennie?
Új hozzászólás Aktív témák
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Rocksztár lehet a ChatGPT-ből
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Semmibe veszi a KRESZ-t a Tesla Mad Max módja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bittorrent topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3496, 90% Akkumulátor
- Honor 200 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- Új Asus 16 ProArt 4K+ OLED Touch Ryzen AI 9 HX370 32GB 2TB Nvidia RTX 4060 8GB Studio Win11 Garancia
- Asus Vivobook S 16 - 16" 3.2K OLED 120Hz - Ultra 5 125H - 16GB - 1TB - Win11 - MAGYAR -1 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

kitaláltam hogy teljesen fix, terheléstől függetlenül lenne jó a 4500Mhz, kikapcsoltam minden energiagazdálkodási sémát a biosba, próbáltam a windowsba is teljesítménycenteikusra rakni de nem engedte, így a minimális cpu teljesítményt 100% ra állítottam, ekkor se volt fix 4500, hanem 4200 fix és 4500 turbóval, aminek elvileg nem így kellene lennie