- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- LTE frekvenciák
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Magisk
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kilincs89
tag
Sziasztok!
Adott egy Phenom x2 555, amit sikeresen tudtam 4magosítani. Eddig minden okés, alapfeszen, megy a gyári 3,2GHZ-en. Mit kéne tennem hogy még többet szedjek ki belőle? Próbálkozzak a szorzójának az állításával? kaptam havertól hozzá egy Scythe Susanoo hűtést is, mert neki nem kellett, de kinézetre jónak tűnik...jó nagynaka gyári hűtőjével elérte a 75-80 fokot intelburntest alatt... az alaplapom meg egy gigabyte 770T-D3L, ha ez számít.
-
kilincs89
tag
nah hát ráküldtem a cuccot a gépre, nemnagyon állítgattam, 2475ös órajelen 52 fok fölé nem ment. mindez alapfeszen. az a helyzet hogy muszály vagyok húzni a gépet, mert már egy kiöregedett fostalicska... lejárt az ideje, de nincs még pénz másikra. hogy tudnám elérni a stabil 2,6ghzt?
-
kilincs89
tag
ja meg a másik
ha húzom az egeret, akkor valami hangot ad ki a gép. valamiféle magas cicergő hangot. lehet köze a dologhoz?
-
kilincs89
tag
-
kilincs89
tag
sziasztok. egy kérdéssel fordulok hozzátok
van egy 939es foglalattal rendelkező x2 4200+os procim. na már most én ezt felhúztam egy picit. 240x11 1,435v. szépen stabilan ment, de játékban (source) egyszer csak kékhalál, és újraindult. mit tudok ez ellen tenni? vagy ezt már nem bírja? úgy tudom hogy bírnia kéne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ryzen 7 8700G /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 9 7900 /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Intel Core i7 10700 - 4.8 GHz - 8mag/16szál - Eladó!
- AMD Ryzen 7 7700 - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Intel Core i7-7700K (8M Cache, up to 4.50 GHz) OEM Processor! 27% számlával!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest