Hirdetés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
tierden
csendes tag
hali, az asus p5k lap jó tuningra?, vagy tudtok valami jobbat, egyébként intel core duo e6320 (1.8ghz) -asom van, ezt húznám majd, csak mert az eddigi lapom nem jó tuninghoz(asus p5vd2-vm), legalábbis én nem tudtam húzni a feszen biosba, meg írták is hogy ezek a lapok nem bírják a tuningot.
-
tierden
csendes tag
mm hát néztem a biost, de nem találtam meg azt hogy hol lehet feljebb húzni a feszt, megtaláltam ahol mutatja csak nem lehet vele babrálni :\. nah mind1 új lapot azért nem veszek.
-
tierden
csendes tag
http://gallery.filefront.com/tierden/146000/
k szal több info a gépemről, ha valami még kell akkor mondjátok,. -
tierden
csendes tag
hello, proci tuning ügyben kellene segítség, tudom hogy tele van mindenféle tuning topikkal a fórum, olvasgattam is őket de nem igazán áll össze a kép, pl hogy biosban hogyan is kell megemelni az értékeket ..stb, megvannak a progik amiket láttam: orthos, clockgen, coretemp, cpuz. alaplapom: ASUS P5VD2-VM, procim: Intel Core 2 Duo E6320 (1.86Ghz).
valami pontos utmutató kéne, kezdő szinten eh
.
Új hozzászólás Aktív témák
- SSD kibeszélő
- Házimozi belépő szinten
- Bluetooth hangszórók
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen széket vegyek?
- Robotporszívók
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3667 100% Akkumulátor
- Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3394, 94% Akkumulátor
- ÚJ HP ProBook 445 G11 - 14" WUXGA - Ryzen 5 7535U - 16GB - 256GB - MAGYAR - 2+ év garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
.