- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
Új hozzászólás Aktív témák
-
Malklar
tag
Sziasztok. Az lehetséges hogy a proci gyengül: Értem ezt úgy hogy egy Athlom 245-ös 3.7ghz-en ment +0.75V-al ezt minden 1.4-1.408V-nek jelezte. De a nyáron bekövetkeztével nemvolt stabil. Gondoltam a meleg ennyire betesz neki. Így hát jobb hűtő kevesebb hőfok és megint nem stabil. Kipróbáltam és ugyan ennyi fesszel 3.6-on sem stabil és ami azt illeti sehány V +-t nemtudok neki adni mert vagy elsem indul a gép, vagy nem stabil. Prime indítása után fél percel kifagy. Jelenleg alapon tud menni teljesen stabilan 3.48Ghz-n. Lehet az hogy elszállt valami ami nem befolyásolja a működést? Vagy mi a helyzet? Hűtésen kívül nemváltozott semmi. Minden beállítást ugyan ugy használtam mint eddig minden hardver ugyan az mint eddig. Egy VGA csere történt közben. Jah és a nyár bekövetkeztével lett nagyjából W7-em, XP alapp használtam 3.7-en. Ez számít? De nemhiszem hogy W7 ne bírna egy kis proci feszt. Vagy nemtudom. Mindenesetre segítséget előre is köszönöm.
-
Malklar
tag
Vmiért 2x ment...
-
Malklar
tag
Sziasztok. Tuningal kapcsolatban kérnék tőletek egy kis segítséget. Adott egy Ahtlon II 245-ös proci egy Gigabyte M720U-S3 alaplap, 2x1GB Kingmax 800Mhz-es memória és egy AC Freezer 64Pro hűtés. Alap fesz ugyebár 1.35V. Milyen beállításokat modosítsak még a proci Mhz-n kívül?
-
Malklar
tag
-
Malklar
tag
Sziasztok. 4200+-os procim néha amikor húzom a biosban majd kilépek mentéssel akkor megáll a gép és csak resetre reagál. De akkor kiírja hogy Overclock failed f1 vissza a biosba. Többnyire ha visszaállítom a kívánt (2.8ghz) órajelre akkor el indul de van amikor nem és játék közben vagy everest CPU teszben nincs baja. Nem is mondható melegnek 17-20 fok /mag körül van terhelve 100%-ra. A kérdésem az lenne hogy az baj ha néha nemkapcsol be a gép és ha újraindítom visszateszi magát defaultra? Lehet belőle valami gáz?
-
Malklar
tag
Sziasztok. Van egy AM2-es 4200+-om ami ugye alapból 2.2ghz-en megy. Régebben feltudtam húzni 3ghz-re igaz a ramokat csak 667-en járattam (amúgy 800-asok). Vettem közben egy új vinyót és a proci nem akart stabil maradni 3ghz-n így gondoltam a táp nem bírja már. Vettem tápot is újat de ha beállítom úgy ahogy régen ment akkor be bootol, az asztalt is látom de 2-3 sec után újra indul. Csak 2.8 ghz-en hajlandó stabil maradni. Kérdésem hogy miért lehet ez hogy már nem megy 3ghz-t? Szerény véleményem szerint a proci nem tud kopni vagy ilyesmi. A választ előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- The First Berserker: Khazan
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xbox Series X|S
- PlayStation 5
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Konteó topic
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Motoros topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Hálózati kábelek és szerelésük
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 8700G Processzor!
- Ryzen 9 7900 /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 9 7900X /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- AMD Ryzen 7 5700X - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Intel Core i7-7700K (8M Cache, up to 4.50 GHz) OEM Processor! 27% számlával!
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest