- Milyen okostelefont vegyek?
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
volvoguy
addikt
Üdv! Mégcsak most kezdem a tuningot!
AMD X2 4400+ procim van (2300Mhz alapból) , amit (egynelőre gyári hűtővel) szeretnék úgy 2,4Gh-re, de ha még elmegy akkor akár 2.6Ghz-re is emelni.
Nyílván a 11,5-ös szorzóhoz hozzárendelem a megfelelő FSB-t....de mennyi feszt adjak neki?
Alapból 1,300Volt...
2,4Ghz-nél (11,5X208FSB) még elég az alap fesz? vagy ezt csak tesztelgetéssel lehet lemérni?
-
volvoguy
addikt
Üdv! Egy X2 4400+ AMD-s prict, ami alapórajelen 2300MHz a gyári hűtővel húzhatom 2,4-2,5Ghzig? Csak ennyi kéne....elég a gyári hűtő?
-
volvoguy
addikt
sziasztok. a lent látható konfigom van, és ezen próbálgattam az Arma2-t...gondolom hírből már ismeritek, hogy eléggé vasigényes..nos sikerült a játékban oylan grafikai beállításokat eszközölnöm, amik az én igényeimnek megfelelnek...és még játszható is a program....őszintén szólva 15-19 FPS-t tudtam kisajtolni a cuccból....sztetek ha a procimat húznám, mondjuk 2,8 vagy 2,9GHZ köré...nyerhetnék még 5-10FPS-t? mert igazából, így sem akad...15FPS-el is játszható...de azért jó lenne kicsivel több...szal sztetek nyerhetek a Proci tuninggal még egy kicsit, meg max memória....bár inkább a procit húznám..mert egy 5000Ft-os hűtő olcsóbb mint 2 db RAM....vagy az egész tök esélytelen, és itt már csak új proci segít?
-
volvoguy
addikt
üdv. ha olyan programot szeretnék a gépemre, ami a legreálisabb képet adja a rendszeremről, és az adatairól, mit válasszak? everest már fenn van, de sok helyütt a cpuz-t is emlegetik.....melyiket érdemesebb, ha tuning előtt állok, és szeretnék valós képet a gépem teljesitményéről....esetleg mind2?
-
volvoguy
addikt
válasz
VaniliásRönk #6508 üzenetére
tehát akkor ha a proci 2300mhz-t 10%-on belűl növelem, azaz 2530mhz-re, azaz emelek rajta 230mhz-t, akkor ott a memoriák maradhatnak változatlanok...viszont ha tovább megyek, ami valószinű....tehát huzom a procim 2800-3000mhz-ig, akkor ott már elengedhetetlen hogy a memoriával is babráljak?
-
volvoguy
addikt
válasz
VaniliásRönk #6499 üzenetére
tehát akkor ez azt jelenti a szavaidból kivéve, hogy cpu tuningkor biza a memóriákat is finomítgatni kell ugye?
-
volvoguy
addikt
válasz
VaniliásRönk #6497 üzenetére
elolvastam, csak éppen semmit nem értettem belőle, ezérti rtam be ide a kérdést, gondoltam egy igen-el vagy egy nem-el egy hozzáértő ember megválaszolja a kérdésem
-
volvoguy
addikt
nekem van 2 giga 800mhz-es ddr2 ramom, és egy elég gyengécske 2300mhz-es 2magos amd procim. hogy érdemes tuningolni, ugyértem a proci "húzása"-kor a memóriát is kell tuningolni....vagy ha nekem csak a proci erőssége számít, akkor elég azzal babrálni, a memóriákat meg békénhagyni...?
-
volvoguy
addikt
üdv. a gta4 pc-s megjelenésével a processzorom teljesítménye immáron végképp kevés. tuningra adnám a fejem egy jobb cpu-hűtő beszerzése után (valszeg hyper tx2) - a kérdésem tehát az, hogy tuning bios-ból, vagy a giga lapomhoz kapott easytune5-el?
van aki szerint a bios-os tuning az igazi, hisz ott a valós értékeket láthatjuk
van aki meg a progit ajánlja, és szerintem is kényelmesebb és egyszerább, hisz csak egy kattintás az egész...DE! - melyik a biztos/biztonságos? melyik ajánlott? valóban a progik nem a valós értékeket tükrözik? érdemes vele egy kezdőnek szórakoznia?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Home server / házi szerver építése
- GTA VI
- Xbox tulajok OFF topicja
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- További aktív témák...
- Ryzen 5 9600X /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- AMD Ryzen 7 5700X processzor eladó /Garanciás/
- Intel Core i7 10700 - 4.8 GHz - 8mag/16szál - Eladó!
- Intel Core i9-14900KF 24-Core 3.2GHz LGA1700 Box (BX8071514900KF) Processzor! BeszámítOK
- Intel Core I9 14900KF - 24mag/32szál - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Bomba ár! Dell Latitude 3540 - i5-4GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged