Új hozzászólás Aktív témák
-
Lajkó
őstag
válasz
Petiapó #6116 üzenetére
Nem kap egy kicsit sem, mert a lapon bár alapból 1.9V van beállítva, az everest, és cpu-z szerint 1.8V.
Lehet hogy visszaosztom addig amíg nem lesz nállam a saját ramom(1066os).De ha megjön adok neki könyörtelenül!!!
Az lehetséges, hogy a CL-RCD-RP-RAS -t külön-külön tudom állítani a lapon? Mert találtam ám ilyet is. -
Lajkó
őstag
Na, azótta volt két újraindulásom*.
Egy játék közben, és egy amikor egymás után több iso file-t szerettem volna csatlakoztatni a virtual meghajtóhoz.
Szerintem két lehetőség merülhet fel, mivel a proci jól teljesített az orthos-sal 9 prioritáson 7órát.
Egyik: (mivel most nem a két 1066os Kingmaxom van a gépben)lehet hogy a CSX 1GB/800 as ram nem bírja az efektív 900-at, és vissza kéne osztani (bár ennek kicsi a lehetősége).
Másik: feszt kellene emelnem a ramoknak, de nem tudom hogy mennyit lehet a CSX-nek.*:az éppen futó progik leállnak mind egyszerre, kék képernyő tele irománnyal amit nem tudtam 0.2sec alatt elolvasni, és a gép újraindul.
Mennyi feszt lehet max ennek a kétfajta ramnak adni ?
Tuningnál nem gond, ha kétfajta ram csücsül a lapon (dualban)?
Melyik a hiba ? Vagy nagyon el vagyok tévedve ?Mindenesetre addig visszaveszem az FSB-t egy kicsit(220ra).
szerk.: több fps-em úgy sincs a tuningal. mert maximumon megy a szotyok ígyis. -
Lajkó
őstag
Sziasztok.
Eddig elolvastam az első 335 hsz.-t, de kezd egy kicsit monoton lenni az olvasgatás, így hát kérdeznék.
Felhúztam a procimat 3150MHz-re. Leteszteltem Orthos-sal, és minden remekül ment. A HT-beállítása után még az ujraindítási problémáim is megyszüntek.
A linken látható 51-52 fok körüli eredmény 16 fokos szobában készült. Most 20-22 fok van a szobában.
Várható 'nagyobb' hőmérsékletemelkedés normál használat mellett? (semmi teszt, csak egy kis game )
Érdemes lejjebb venni a MHz-et egy kicsivel amíg megérkezik a TX2-m?(hétfőn, vagy kedden)Előre is Thanks.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Keresem : Lenovo Legion 5 16IRX9 83DG0037HV
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest