- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
SH4D0W87
csendes tag
Na, vagyok megint.
A memóriát fixáltam 667-re, a feszültségét megemeltem 2.01-re (csak előre beállított értékek vannak), a proci FSB-je pedig most 225-ön van. Magasabb értéken már összeömlik a Mozilla, a Nero, stb. Tesztprogramokat még nem futtattam, de a mai napba belefér majd.
Az alaplapomból egyébként több típus is van, eddig nem is tudtam; sz'al a belinkelt user manual nem mérvadó, ITT a megfelelő, de a proci feszültségállításáról itt sem találtam semmit
-
SH4D0W87
csendes tag
Frissítettem BIOS-t, de nem változott semmi, így a CPU feszültségét továbbra sem tudom változtatni. Ez milyen már?
-
SH4D0W87
csendes tag
A BIOS-om tényleg elég régi, holnap meló után ezzel kezdek, és jövök.
Amúgy nem akart kikapcsolni a gépem, csak a monitor kapcsol standby üzemmódba; újraindítás után, boot előtt kapok egy "Overclocking failed or over voltage failed" hibaüzenetet és beküld a BIOS-ba, ahonnan ha nem változtatok semmit, akkor csak az Exit & Discard changes opcióval jutok el az op. rendszerig, igaz ahhoz is lassabban, mint eddig.Megyek én is, jó éjt nektek is.
-
SH4D0W87
csendes tag
Átállítgattam a dolgokat (Mögötte zárójelben a további választható értékek)
CPU Frequency: 250
DRAM Frequency: 800
1.8V Dual Over Voltage: 2.01V (2.17V, 2.26V)
VTT_CPU Over Voltage: 1.2V (1.35V)
1.25V Over Voltage (1.30V)
1.5V Over Voltage (1.6V)Így néz ki most.
Az Everest elég furcsa dolgokat mutat, a CPU szorzó 6 és 9, a CPU sebesség 1200 és 1800 között ugrál, a GPU-m órajele 165 és 650 között. Mondjuk ezt csinálta előtte is
CPU FSB-nél továbbra is 200-at ír.
EverestBár így avatatlan szemekkel változást nem vettem észre, gondolom most tesztelgetnem kellene kicsit, ugye?
-
SH4D0W87
csendes tag
válasz
darál0w #13717 üzenetére
Alaplap: ASUS P5KPL-AM
Proci: Intel Celeron D430 1.8Ghz (9x200), alapfeszültség a Core Temp alapján: 1.3000V
Hűtő: Arctic Cooling Alpine 7 GT
Memória: 2x1GB DDR2-800
Videókártya: Gigabyte Radeon HD4650 1 GBSosem próbálkoztam még tuninggal, igazából nem tudom, mit várjak, addig próbáljuk, amíg stabil marad
-
SH4D0W87
csendes tag
Nem találtam meg a képeket, holnap csinálok újakat, és jövök!
Jó éjt mindenkinek! -
SH4D0W87
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék kicsit tuningolni, de igazából nem nagyon tudom, mit-merre-meddig...
Van egy ASUS P5KPL-AM alaplapom, Celeron D430 1.8 GHz processzor, illetve 2x1GB 800-as DDR2-es memóriám. Lehetne ebből kihozni valamit, és ha igen, akkor hogyan?U.i.: Ha számít valamit, a procin Arctic Cooling Alpine 7 GT hűtés van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Xbox Series X|S
- Mini-ITX
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Óra topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN S2 TG EVGA 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged