- iPhone topik
- Google Pixel topik
- 175 fotó, amit a Vivo X300 és X300 Pro kameráival készítettem
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
emiki6 #40928 üzenetére
Miért minuszba viszed le? Így ép hogy alulfesszeled. Nekem Pl a 3770k +0.095V kér hogy stabil legyen 4.5Ghz-en, és elvigye az 1600Mhz-es ramot 2133Mhz-es tuningba. Bár a tiéd teljesen más processzor, nem tudom hogy ott hogy működik az Offsett mód, de adj neki többet.
Nyilván nagyobb órajelű ram jobban dolgozik a processzorral. Emelj a feszültségen a ramokon. -
Gery15
addikt
válasz
emiki6 #40908 üzenetére
Megkérdezheted, de ésszerű választ nem nagyon tudok neked adni.. Elég összetett dolog ez. Én mindig úgy tapasztaltam és tanultam, hogy a kék halál az elsődlegesen ram hibára utal. Ezt ki is írja amikor bedobja, hogy memory... elsődlegesen memória utána, ha az tiszta utána lehet tovább gondolkodni.
-
RetepNyaraB
veterán
válasz
emiki6 #40870 üzenetére
Ennyit lehet össz állítani a biosban
Offset pl merre van?
Az LLC-t told maxra, akkor a fesz is elég lesz tovább és stabilabb is.
C3,C5 states kikapcs, ha eddig nem tetted volna.
Spread spectrum on (nem értem a képet, ha be van kapcsolva akkor jó. Növeli a stabilitást.)A PCH fesz gyárilag ennyi, vagy piszkáltad? Ha piszkáltad tedd vbissza alapra; nem hoz semmit, legfeljebb extrém tuningnál.
Ja, itt keresd ki a 2500k útmutatót. Jó kis leírás, ráadásul Asus lapban.
Bf3-ban el tud fogyni 4,5-ön is a proci, annál többet meg nem feltétlenül megy normális értékekkel...
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 9700K 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3711, 100% AKKUMULÁTOR
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 (5TW13AA) (DisplayLink)
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT 16GB ZALMAN Z1 Plus EVGA 750W
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest