- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Külföldi SIM-ek itthon
- Google Pixel topik
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Fotók, videók mobillal
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blaze71
őstag
válasz
varga27 #14502 üzenetére
Minden procira igaz, hogy az alapórajelre alapfeszen van csak garancia. Azon túl csak a szerencse. Én pl egyszerre rendeltem két Athlon-II 620-at. Az egyik ment haver gépébe, ami Giga 770T-UD3P lappal lett összerakva, a másik meg az én 770-DS3 lapomba. Azóta nekem is lett egy 770-UD3 Rev 2.0. Nos a vak véletlen hozta úgy, hogy ami a haver gépébe került, abban nem lehet aktiválni az L3-at és csak 3,4 GHz-en stabil. Ami meg megmaradt neke, abban jó az L3 és vígan elszaladgál 1,4 V-on 3,7 GHz-en.
Egyszer lehet nekem is szerencsém.
Bár most intézek két FX 5000-et és bízom benne, hogy megint bejön a dolog, ugyanis ebből is az egyik az enyém, a másik szintén egy haveré lesz. Továbbá megint a vak szerencsén múlik, hogy melyik marad nekem, mert elsőre haver gépe lesz összerakva. Amúgy ahelyedben vártam volna egy kicsit. Én sem kaptam karácsony környékén 57xx kártyát, így most február végén vettük meg az 5750-et 33 ezerért.
-
pcsabat
őstag
válasz
varga27 #14465 üzenetére
nálam a VTT FSB-nek meg az NB-nek kellene több feszt adni, csak nem tudom hogy mennyit lehet neki, illetve mennyit merjek (mondjuk a deszka hűtése fasza nagyon, nem nagyon melegszik). Az E8400-ak az ebben a P7N SLI Platinumban nem ritkán mennek 4Ghz felett is jóval... Azért fura nekem hogy itt döglődik a cucc már 400 fsb alatt is...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Steam Deck
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Óvodások homokozója
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- iPhone topik
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Samsung Galaxy A54 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest