- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Külföldi SIM-ek itthon
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
IO.sys
őstag
válasz
TeeJay #45857 üzenetére
A VRIN nem tudom mi, de ha van auto beállítása, hagy azon. Csak a VCore-ral foglalkozz. Aida nem jó stabilitástesztre, inkább azok, amiket írtam. Vidd lejjebb és tesztelj, egészen addig, amíg el nem hasal. Akkor tegyél vissza rá +2 egységnyit (1 egység 0,05V kb), hogy legyen egy kis játéktere, ha kell a kakaó. Ha stabilnak tűnik, akkor is random elhasalhat induláskor vagy leálláskor, fájlkezelő megnyitáskor. Akkor rakj rá megint egy egységnyit. És ennyi szerintem.
Nem tudom, meddig lehet lemenni, rá fogsz jönni. 1V turbó fesz körül leszel szerintem, de csak tipp, nekem nem volt ilyenem. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest