- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Poco F7
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pero
senior tag
AMD nél csak a Host Clock (FSB) és a szorzó fügvénye a RAm sebessége, ill h mennyit bír.
az OCZ-k amennyire tudom majdnem mind1,9Vosak kivéve a Tri kitek tudom, emrt nekem is volt és olvasgattam h mit vegyek mire a mostanit megvettem.
Kingmaxok is 1.9Von mennek 1600at, sajnos nagyon kevés a JEDEC szabvány szerinti (1,5V) dual kit.
Sajnos Tri kit sokkal drágább mint egy Dual kit, nem véletlen mert sokkal jobb minőségű chipek kellenek rá. keresgélés és olvasgatás kell ahhoz h megtaláld AM3 alá a megfelelő Ramot, ez tapasztalat.AMDnél Phenom 2ből 3magos csak 710 illetve 720 BE létezik,
Tuningot meg pár Hszel korábban leírtuk/tam h mikre kell figyelni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i5 4440 4mag 4szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Amd ryzen 5950x + Msi x570s carbon wifi Team Group 32GB samsung b die . Jegelve MMGpOffical számára.
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station (akár 2x4K felbontás)
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3514, 92% Akkumulátor
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- HP Elite Dragonfly G2 2in1 i5-1135G7 16GB 512GB 13" FHD TouchScreen 100%sRGB 1 év garancia
- 1MII B03PRO+ Receiver, Transmitter LDAC
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest