- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola ThinkPhone - gondold végig kétszer!
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Újradefiniálja a Xiaomi 17, milyen egy kompakt csúcstelefon
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
3arnus
csendes tag
válasz
kriszbon #8687 üzenetére
Figyelj,ezzel az overclockkal nekem épp az fps noveles volt cél,nem fogok emelni ,ha nincs eredmenye,de azert koszi hogy segitettel,legallab bele latttama tuning vilagaba,rendes ember vagy hogy segitettel
,jah es nekem a biosba nem tudom allitani a meoria frekit,es pci clockot is csak auto lehet,szar ez lap
,de ez a dual mire jo? mert ha dualra allitom akkor jobban mukodnek?
es kosz hogy te is utanna neztel,jobban ertel hozza mint en.majd jon a husvet,fogok sporolni majd veszek alaplapot es egy pentium 2200ast, a vga-m hoz azt ajanlottak(mivel ez meg uj,csak a jelenlegi proci nem hajtja ki),es veszek vagy 2gb ddr2es ramot,(már talan 170eurobol meglenne)es akkor majd lesz 125fix fps.....azert koszi,hogy segitettel,thx
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z NEO RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működés
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Dell Precision 5820 XL PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB HDD RX 580 GTS 8GB Win 11
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest