- Oroszok csomagolják ki a még be nem mutatott iPad Pro M5-öt
- Íme, a Moto X70 Air, vagyis Motorola Edge 70 minden oldalról
- Akciófigyelő: Komoly kedvezményekkel és ajándékokkal startol a Xiaomi 15T széria
- Bemutatta az Apple a Powerbeats Fit fülhallgatót
- Amikor a fókusz egy stapatelefon óraképernyőjén van
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One mobilszolgáltatások
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Íme, a Moto X70 Air, vagyis Motorola Edge 70 minden oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
lipi67
nagyúr
Tőled is bocs,de látom,jobban is jártál mint velem!Én..ha csak vga..sötét folt.Sose érdekelt,nem merültem bele.Persze rivatuner stb játszott,de az gányolás volt a részemről,nem több..Igaz megrángattam,mem/gpu/Shad.-de nem hozott lázba.Memóriához csak annyit fűznék még(megerősíteve a kapott tanácsot),hogy bizony nem sok!Én Brumitólkaptam kölcsön tesztelni a 4 STalent modult(4x512)és nagyon megleptek.2,1-en..kis tetük voltak.2,2 felett éledtek,de én se nagyon akartam 2,3 ig menni..Szóltam Bruminak,s a válasz:Ezek?Ezek 2,4-en kezdenek ficánkolni..
2,2v ig 24/7 laza sztem is. -
Láttam már 40MHz-es PCI-E freki emeléstől kimúlt 4850-et. Helyesebben nem múlt ki, csak csíkozott, pixelhibás lett és többet nem volt használható.
Ez Intel lapban történt, nem tudom van-e különbség NF esetében, mindenesetre a 25MHz emelés már nagyon limites.
2.15V nem sok 24/7-ben, a CR1 meg nem van DDR2-ben. (Egyes lapokban néha előfordul, de nincs értelme, gyorsulni nem fog tőle a modul, de nem a command rate lesz a szűk keresztmetszet, DDR-nél még fontos volt a sávszél növelése miatt.)
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Nintendo Switch 2
- EAFC 26
- Itt az AI videók TikTokja, az OpenAI új agymenése
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Windows 10
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Samsung 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3328, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3402
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- LG 49SE3D-B 49" FullHD LED Monitor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest