Hirdetés
- Mobil flották
- Karácsonyi telefonajánló 2025
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Magisk
- Yettel topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Új hozzászólás Aktív témák
-
vendingo
veterán
válasz
vendingo
üzenetére
Csináltam egy új rövidebb tesztet, mert reggeli teszt óta újrapasztáztam a procit, az előző olyan volt már mint a rágógumi.
1 óra linx (6-os szintig) max memóriahasználattal
Paint továbbra se jó, így mobilos képet tudok prezentálni.
A kérdésem az, hogy netezés, kattintgatás közben 42-50 fok megfelelő a procinak hosszútávon?
A régi házban kevesebb volt a hőfoka, nem szeretném, hogy a tartós magas hőmérséklet megrövidítse az élettartamát.
Terhelés alatt a hőfok szerintem megfelelő. Igaz?A teszt gyakorlatilag nem sokat ér a reggelihez viszonyítva, mert azóta megraktam a cserépkályhát, meg a kazán is bekapcsolt. Reggelhez képest szerintem pár fokot le lehet vonni a mostani értékekből, hogy releváns legyen.
Nem szerettem volna végigfuttatni a linxet mind a 10 műveleten, mert nem azért vettem ki szabit, hogy nézegessem a hőfokokat. Ha van rá igény, akkor egyszer végigfuttatom mind a 10 műveletet.
Új hozzászólás Aktív témák
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Okos Otthon / Smart Home
- Perre viszi korábbi szakemberének csúcstechnológiás árulását a TSMC
- Kinyírta a Netflix a telefonos tükrözést
- Projektor topic
- Mobil flották
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Karácsonyi telefonajánló 2025
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- LENOVO Legion Pro 5 16IRX8 - 16" WQXGA 240Hz - i5-13500HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 9 Hó garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD Lemezes konzol Elite kontrollerrel garanciával hibátlan
- HP Z8 G4 Workstation (gamer célra is) dupla CPU Xeon Gold 6134
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi