Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- A Vivo S50 Pro mini is beáll a sorba
- Milyen okostelefont vegyek?
- MIUI / HyperOS topik
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Köszi a választ. A biosban sehol sem találok ram időzítést. Hol van?
És akkor most amikor felhúzom az fsb 400ra, akkor ugye visszaosztom a ramokat ez oké. De ezzel a piros villógós system voltage not optimized felirattal mit csináljak? Mert ha felhúzom az fsb-t és a system voltage controlt autora állítom akkor minden ok, zölden kiírja hogy voltage optimized. Te viszont azt írtad felejtsem el ezt az "auto" beállítást.

Új hozzászólás Aktív témák
Témához kapcsoló anyag
Aktív témák
- Szemüveges topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Mindenkinél több és erősebb AI gyorsítót ígér Elon Musk
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Hobby elektronika
- Path of Exile 2
- Mini-ITX
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- BestBuy topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3630,100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Xiaomi Redmi 14C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Z690 i9 14900K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3090 OC 24GB be quiet Pure Base 500 850W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
És akkor most amikor felhúzom az fsb 400ra, akkor ugye visszaosztom a ramokat ez oké. De ezzel a piros villógós system voltage not optimized felirattal mit csináljak? Mert ha felhúzom az fsb-t és a system voltage controlt autora állítom akkor minden ok, zölden kiírja hogy voltage optimized. Te viszont azt írtad felejtsem el ezt az "auto" beállítást.